Un băiat de 13 ani a murit într-un râu din Northumberland. Este a treia persoană care moare înotând în timpul valului de căldură din Marea Britanie

21.07.2022, 17:41

Un băiat de 13 ani a fost găsit mort după ce a intrat în dificultate în timp ce înota într-un râu din Northumberland. Moartea sa a determinat serviciile de urgență să emită un avertisment cu privire la înotul în ape deschise, în condițiile în care temperaturile continuă să crească.

Este a treia persoană care moare înotând în timpul valului de căldură din Marea Britanie, după ce un tânăr de 16 ani și unul de 50 de ani au murit în Yorkshire.

Poliția din Northumbria a anunțat luni dimineață că a fost găsit un cadavru în timpul căutării unui adolescent dispărut care a avut probleme în râul de lângă Ovingham duminică.

Un băiat de 13 ani a murit într-un râu din Northumberland

Ofițerii specializați în legătura cu familia continuă să ofere sprijin familiei, potrivit Poliției Northumbria.

Inspectorul-șef detectiv Martin Brooks, de la Poliția Northumbria, a declarat: “Nu am avut timp să discutăm despre asta: “Aceasta este o actualizare absolut tragică pe care am sperat sincer că nu va trebui să o dăm niciodată. Din păcate, după căutările extinse efectuate în râu ieri după-amiază și seara, a fost găsit un cadavru și credem că este vorba despre bărbatul care a fost dat dispărut.”

Temperaturile continuă să crească

Alfie McCraw, în vârstă de 16 ani, a murit în timp ce înota într-un canal din West Yorkshire săptămâna trecută. Moartea sa a determinat serviciile de urgență să emită un avertisment cu privire la înotul în ape deschise, în condițiile în care temperaturile continuă să crească.
Verișoara lui, Zoe Jones, a povestit pentru Yorkshire Live despre incident, spunând “Avea doar 16 ani și avea toată viața în față, care a fost scurtată din cauza unui accident tragic”.

Rapoartele locale spun că Alfie era student la Outwood Grange Academy și lasă în urmă un frate, o soră, mama Jo și tatăl Paul.

Un bărbat de 50 de ani a murit, de asemenea, în West Yorkshire, sâmbătă, în timp ce înota într-un lac de acumulare.

Poliția a fost chemată sâmbătă, în jurul orei 17:30, pentru a anunța că un bărbat se afla în dificultate în apă.

 

citește și...