Un azil din Taiwan a devenit viral după ce a decis să angajeze o stripteuză pentru a-i distra pe bătrânii aflați în scaun cu rotile

15.09.2022, 15:21

Toată lumea are dreptul să se distreze, nu-i așa? Un azil din Taiwan a devenit viral după ce a decis să angajeze o stripteuză, pentru a le oferi un spectacol erotic bunicilor. În videoclipul devenit viral, dansatoarea erotică a fost văzută dansând în poala unui bărbat în vârstă și expunându-și sânii în fața acestuia.

Tot felul de povești, videoclipuri și imagini sunt în trend pe rețelele de socializare, mai ales cele care ies din comun, cum este cazul azilului de bătrâni care a ales să își distreze rezidenții într-un mod neortodox, după ce a angajat serviciile unei dansatoare erotice.

Casa de veterani Taoyuan, o instituție pentru personalul militar pensionat din Tawain, ar fi angajat dansatoare erotice pentru a organiza un spectacol pentru rezidenții în vârstă aflați în scaune cu rotile. Căminul de bătrâni a explicat că a apelat la serviciile artistei pentru a sărbători Festivalul de la mijlocul toamnei, o sărbătoare importantă în cultura asiatică în care oamenii se adună pentru a celebra recoltele de orez și grâu din acest sezon, susțin rapoartele, transmite malaymail.com.

Una dintre dansatoare a început să se miște lasciv

Înregistrarea video a spectacolului lasciv, care a avut loc joia trecută, a fost filmată de un concurent înainte de a fi postată pe rețelele de socializare și a devenit rapid virală.

Scurtul clip arată cum animatoarea se întinde pe podea în fața rezidenților vârstnici înainte de a se ridica și de a începe un dans în poala unui bărbat. Mai mult, dansatoarea l-a remarcat pe unul dintre bătrâneii captivați de show, așa că s-a urcat pe acesta pentru a continua dansul. Ulterior, mâna bătrânelului s-a fixat pe sânii dansatoarei.

Azilul de bătrâni s-a confruntat cu o reacție puternică din partea internauților

Deși performanța controversată, care a avut loc pe 8 septembrie, a fost lăudată cu aplauze de către rezidenți și membrii personalului, oamenii nu au fost atât de amuzați pe rețelele de socializare.

Un utilizator a scris: “Doamne ferește ca acești bărbați să aibă o ultimă interacțiune cu o femeie îmbrăcată sumar înainte de a se apropia rapid de moarte”.
“De ce ar crede cineva că așa ceva ar fi potrivit pentru toți cei din public?”, a scris altul.

După reacția uriașă de pe internet, azilul a emis o declarație în care și-a cerut scuze pentru organizarea spectacolului.

Purtătorul de cuvânt al instituției a adăugat că spectacolul a fost orgnaizat deoarece toate petrecerile anterioare din cadrul Festivalului de la mijlocul toamnei au fost anulate la azilul de bătrâni din cauza pandemiei COVID.

Cu toate acestea, el a recunoscut că anumite mișcări ale dansatoarei au fost “prea entuziaste și înflăcărate”.

„Intenția noastră a fost ca evenimentul să distreze rezidenții. Să-i facă fericiți. Ne pare foarte rău pentru neplăcerile cauzate”, a fost mesajul transmis, ulterior, de reprezentanții azilului, ei mai specificând faptul că într-o sală învecinată avea loc, totuși, și un concurs bingo, urmat de karaoke.

citește și...