FOTO. O bunicuță, în vârstă de 53 de ani, caută un “iubit de închiriat” cu care să facă conținut pe OnlyFans. Cum arată brazilianca

21.08.2022, 13:11

Andrea Sunshine, în vârstă de 53 de ani, a primit multe cereri de parteneriat pe OnlyFans, iar acum se gândește la un “iubit de închiriat” cu care să filmeze conținuturi picante. “Descoperirea sexualității nu are vârstă. Dar cred că, atunci când are loc la o anumită vârstă, atrage atenția”.

O bunicuță în vârstă de 53 de ani a dezvăluit ultimii pași pe care i-a făcut pentru a-și îmbunătăți contul OnlyFans.

Andrea Sunshine petrece deseori multe ore la sala de sport pentru a-și menține fizicul ei de nedescris.

Bunicuța câștigă o avere pe OnlyFans

Ea are un număr uriaș de 145.000 de fani pe Instagram, unde își postează fotografii sexy.

Iar acum, în timp ce câștigă o avere pe OnlyFans, ea a dezvăluit că este timpul să își schimbe contul de pe platforma OnlyFans.

“Am primit multe cereri de parteneriat pe OnlyFans”

Brazilianca, care locuiește în Londra, a primit multe cereri de parteneriat pe platforma destinată exclusiv adulților.

Ea a spus: “Am fost foarte încântată de această inițiativă. Am primit multe cereri de parteneriat pe OnlyFans. La început am crezut că este amuzant, dar apoi m-am gândit. Mulți bărbați vor să înregistreze un anumit tip de conținut cu mine pentru platformă.”

Acum, Andrea, care a început să se simtă sexy după ce a ajuns la 50 de ani, este în căutarea unui “iubit de închiriat” cu care să filmeze conținut picant.

Ea a adăugat: “Descoperirea sexualității nu are vârstă. Dar cred că, atunci când are loc la o anumită vârstă, atrage atenția. Iar să te simți sexy după ce ai împlinit 50 de ani, fără să-ți pese de părerea celorlalți, este și mai bine. Bărbații s-ar putea să nu o recunoască atât de deschis, totuși, le place. Mai ales cei mai tineri. Ei sunt cei care cer cel mai mult aceste parteneriate.”

Dar există unele cerințe, deoarece Andrea nu urmărește orice bărbat.

Culturista a explicat: “Nu poți accepta orice invitație [râde]. Trebuie să evaluez… Vreau un iubit de închiriat perfect. Caut un bărbat până în 30 de ani, care să nu fumeze. Aș vrea să îi placă să facă sport, ca și mie, și să nu aibă copii.

 

 

citește și...