Un alt concurent a părăsit ”Survivor România”. Anunțul făcut de Daniel Pavel, moderatorul show-ului

27.02.2021, 11:08
Un alt concurent a părăsit ”Survivor România”. Anunțul făcut de Daniel Pavel, moderatorul show-ului
Un alt concurent a părăsit ”Survivor România”. Anunțul făcut de Daniel Pavel, moderatorul show-ului

Un alt concurent a părăsit comnpetiția ”Survivor România”. Anunțul a fost făcutr de moderatorul emisiunii, Daniel Pavel.

Vineri, 26 fcebruarie 2021, un alt concurent a părăsit concursul ”Survivor România”. Este vorba despre Roxana Ghiță, care a făcut parte din echuipa Războinicilor.

Daniel Pavel, moderatorul emisiunii a fost cel care a anunțat că Roxana Ghiță pleacă de la ”Survivor România din cauza unor probleme de sănătate.

Ce a declarat Roxana Ghiță la plecarea de la ”Survivor România”

“Pentru unul dintre concurenti, drumul se opreste in aceasta seara.Decizia finala a medicului este sa paraseasca competitia Survivor Romania. Nu mai poate continua si motivele sunt medicale. Cand ati pornit la drum, nu v-ati fi dorit ca analizele medicale sa duca la acest deznodamant. Drumul catre finala se opreste aici si acum. Concurentul care nu mai poate continua din motive exclusiv medicale este Roxana Ghiță”, a fost anunțul făcut de Daniel pavel,m moderatorul ”Survivor România” în ediția de vineri seară a show-ului, potrivit kanald.ro.

Roxana Ghiță a făcut și ea declarații după ce s-a anunțat că părăsește competiția din Republica Dominicană. De cateva saptamani, Roxana Ghita se confrunta cu serioase probleme de sanatate din cauza accidentarilor, dar si a unor alte probleme la ovare. Desi starea sa de sănătate nu a fost una bună, concurenta a încercat să facă cât mai bine față probelor din concurs.

“Sunt socata si emotionata, vad ca echipa e mai mare. Ma simt coplesita de multe sentimente si nu stiu, sunt trista, simt ca desi stiu ca nu voi fi castigatoare, am castigat o echipa, ii iubesc pe toti. Vreau sa spun ca nu mi-a fost frica, nu m-am simtit tematoare de tot ce e aici la Survivor, a devenit repede viata mea normala” a declarat Roxana Ghiță la plecarea de la ”Survivor România”.

citește și...