Georgiana Lupu, despre colegii care au dezamăgit-o la ”Survivor România”. ”Lumea își va da seama cum este fiecare”

24.02.2021, 14:45
Georgiana Lupu, despre colegii care au dezamăgit-o la ”Survivor România”. ”Lumea își va da seama cum este fiecare”
Georgiana Lupu, despre colegii care au dezamăgit-o la ”Survivor România”. ”Lumea își va da seama cum este fiecare”

Georgiana Lupu, fostă concurență la show-ul ”Survivor România”, a vorbit despre foștii ei colegi, explicând de cine a fost dezamăgită.

Georgiana Lupu a fost concurentă la ”Survivor România”, însă a fost eliminată din competiție. Georgiana Lupu a făcut parte la început din echipa Războiinicilor, însă ulterior a ajuns în echipa Faimoșilor. Georgiana Lupu a vorbit despre experiența trăită în Republica Dominicană în cadrul unui interviu pentru click.ro. ”A fost o experiență frumoasă, foarte grea, greu de uitat. Mă așteptam să ies din competiție. Din punctul meu de vedere mi-am făcut treaba, chiar dacă mai aveam multe de arătat. Ce este mult strică, uneori este bine să te desprinzi mai repede. Nu-mi plac falsitatea, strategiile, răutatea. Îmi doream să ies, le-am spus să mă voteze, chiar dacă mai aveam multe de arătat, tot răul este spre bine”, a declarat ea.

Georgiana Lupu a spus și care au concurenții de la ”Survivor România” care au dezamăgit-o: ”M-au dezamagit mai multe persoane: Alexandra Stan, Zanni, Cosmin Stanciu, de la Faimoși. Nu meritam să fiu nominalizată, pentru că aveam toate calitățile să rămân în competiție. Însă așa a fost să fie. Lumea își va da seama cum este fiecare”.


Georgiana Lupu, despre prieteniile pe care le-a legat la ”Survivor România”

Georgiana Lupu a mărturisit că a legat relații de prietenie cu câteva dinte colegele ei din echipa Faimoșilor” de la ”Survivor România”.

”Eu nu am dușmani, nu mă cobor la nivelul persoanelor care fac lucruri urâte, care nu îmi plac. Prieteni mi-am făcut printre fetele de la Faimoși, Elena, Majda, Simona. Și din echipa Războinicilor consider că mi-am făcut prieteni. Cand vor ieși toți din competiție, cred că ne vom înțelege. Acolo sunt tensiuni mari, dar nu vor mai fi cu timpul, mai ales după ce vor ieși din emisiune. Eu cred că fiecare dintre cei de acolo, Faimoși și Războinici, au foarte multe calități”, a afirmat fosta concurentă.

Georgiana a spus cine ar putea fi câștigătorul ”Survivor România” în opinia ei: ”Competiția cred că o va câștiga Jador, dar eu îmi doresc să câștige Elena Marin sau Culiță, pentru că ei merită și au toate calitățile. De la Războinici cred că ar merita să câștige Maria Hingu, pentru că are calitățile fizice și este și fair-play cu cei din jur. Aceștia sunt favoriții mei. S-au făcut și se fac în continuare strategii”.

citește și...