Roxana Ghiță de la ‘Survivor’, primele declarații despre idila cu Andrei Dascălu. ‘Este o insulă romantică, atât zic’

21.02.2021, 11:48
Roxana Ghiță de la 'Survivor', primele declarații despre idila cu Andrei Dascălu. 'Este o insulă romantică, atât zic'
Roxana Ghiță de la 'Survivor', primele declarații despre idila cu Andrei Dascălu

Deși competiția este una aprigă la ‘Survivor’, unii concurenții se pare că mai au timp și de dulcegării. Doi concurenți din echipa Războinicilor au recunoscut că se plac. 

În ediția de sâmbătă seară, 20 februarie, a emisiunii ‘Survivor’, Andrei Dascălu de la Războinici a vorbit deschis despre sentimentele lui pentru colega de echipă, Roxana Ghiță.

Roxana Ghiță îl place pe Andrei Dascălu

Roxana a fost prima care a recunoscut că îl place pe Andrei Dascălu. Roxana Ghiță dezvăluia că Andrei Ghiță o place și el și că și-ar dori să aibă o relație cu el. În plus, ea consideră că se potrivesc perfect.

„Am o relație foarte bună cu noul meu coleg, Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă. Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicam și se înfiripă ceva drăguț, sper eu”, a recunoscut Roxana Ghiță.

Mihaela Berteanu, fostă concurentă la ”Survivor România”, a făcut declarații neașteptate despre unii dintre colegii săi din echipa Războinicilor.

„M-a dezamăgit foarte mult Mellina. Este cea mai rea dintre fete, de fapt. Probabil din cauza foamei e cea mai egoistă. Strânge foarte mult cocos pentru ea.Este cea mai rea dintre fete și m-a dezamăgit complet, nu e ceea ce pare deloc. Este foarte apropiată de Musty, cred că a simțit că are spate și a fost foarte răutăcioasă. Mellina știe că îl are în spate pe Musty.

Și Sorin se înțelege foarte bine cu Musty. Ei dorm și împreună. Ei trei sunt cei mai strânși, așa… Sincer, ei se înțeleg cel mai bine. Sorin și Musty dorm împreună, iar Mellina este și ea în grupul ăsta și știe că are spate, nu doar de la Musty, ci și de la Sorin. Probabil asta îi dădea puterea asta de răutate, să aibă conflicte cu oricine”, a dezvăluit Mihaela, în emisiunea online ”Ștafeta Mixtă”, potrivit wowbiz.ro.

citește și...