Cum și-au petrecut vacanța de vară Valentina Pelinel și Cristi Borcea. ”Am realizat cu pandemia asta mai mult decât oricând”

02.10.2020, 10:46
Cum și-au petrecut vacanța de vară Valentina Pelinel și Cristi Borcea. ”Am realizat cu pandemia asta mai mult decât oricând”

Omul de afaceri Cristi Borcea și familia sa au ales să se relaxeze vara aceasta doar în România, din cauza pandemiei de coronavirus.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel și-au petrecut vara alături de cei trei copii ai lor.  Din cauza pandemiei de coronavirus nu au putut să meargă în destinații exotice din strinătate, dar au profitat din plin pentru a descoperi frumusețile din România, după cum a mărturisit omul de afaceri pentru libertatea.ro.

„Toată vara am stat la Olimp, la hotelul familiei, „Pam Beach”. Fie ne-am strâns cu toții, cu copiii, fie am fost doar în trei, eu, Valentina și Milan, ne-am bălăcit, ne-am dat în mașinuțe, am fost o familie, cu alte cuvinte.

Acum, dacă tot ne-a permis vremea, am zis să vizităm Delta Dunării, iar Milan e cel mai fericit. „Tati, uite ce păsări, tati, uite ce flori sunt în apă, tati, uite ce viteză prinde barca!”, e vacanța lui.

Așteptăm cu nerăbdare și momentele când ne vor însoți gemenele Indira Maria și Rania Maria, mai ales că și ele descoperă lumea acum. Și, da, România e chiar frumoasă, cred că am realizat cu pandemia asta mai mult decât oricând!”, a afirmat Cristi Borcea.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

citește și...