Uluitor! Câți bani primește Mihaela Rădulescu pentru un singur sezon la ‘Ferma’. Pro TV o plătește cu o sumă colosală

12.10.2020, 20:11
Uluitor! Câți bani primește Mihaela Rădulescu pentru un singur sezon la 'Ferma'. Pro TV o plătește cu o sumă colosală
Uluitor! Câți bani primește Mihaela Rădulescu pentru un singur sezon la 'Ferma'. Pro TV o plătește cu o sumă colosală

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, motiv pentru care televiziunile ar da orice să o aibă! Vedeta este o femeie împlinită din punct de vedere financiar și profesional, iar acest lucru reiese din sumele uriașe pe care le-a încasat și le încasează în continuare.

Ce salariu are Mihaela Rădulescu la Pro TV

Se pare că Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai scumpe vedete din România. Pentru a prezenta al doilea sezon din ‘Ferma’, Pro TV a plătit-o regește pe diva de la Monaco, aproximativ 100.000 de euro, plus bonusuri, scrie Impact.ro. 

Vedeta a devenit cunoscută de pe vremea când era la cârma emisiunii ‘Duminica în Familie’, de la Antena 1. Telespectatorii urmăreau cu sufletul la gură show-ul care a înregistrat audiențe mari la vremea respectivă.

Lucrurile s-au schimbat extrem de mult de atunci, iar în prezent, pe Răduleasca o putem vedea prezentând emisiunea ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’. În plus, postul tv i-a oferit divei un salariu uriaș ca prezentator la emisiunea ‘Ferma’.

Show-ul a debutat pe 8 septembrie 2020 și s-a filmat la 20 de kilometri de Capitală. Filmările s-au desfășurat în condiții speciale din cauza pandemiei de coronavirus.

‘Răduleasca primea în jur de 10.000 de euro pe ediție la Duminică în familie, în medie cam 40.000 de euro pe luna sau 50.000 de euro, în cazul în care erau cinci emisiuni în direct!’, scrie sursa citată mai sus.

Ce salariu uriaș încasa Mihaela Rădulescu la ‘Românii au talent’!

Pentru a fi jurat la emisiunea ‘Românii au talent’, Mihaela Rădulescu a fost recompensată cu un salariu pe măsură. Potrivit playtech.ro, diva de la Monaco avea cel mai mare onorariu dintre toți jurații show-ului de talente. Răduleasca primea în jur 250.000 de euro pe sezon și îi erau plătite și biletele de avion dus-întors pe ruta București-Monaco.

Mihaela Rădulescu a făcut parte din echipa ‘Românii au talent’ timp de trei sezoane. Ea a decis să renunțe la emisiunea de la Pro TV în vara lui 2018.

citește și...