Câți bani încasa Mihaela Rădulescu pe vremea când prezenta ”Duminica în familie”. Salariul era colosal!

21.08.2020, 11:32

Mihaela Rădulescu a fost plătită regește încă de pe vremea cân realiza emisiunea ”Duminica în familie”, la postul de televiziune Antena 1.

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele care, de-a lungul anilor, a prezentat numeroase emisiuni de mare succes. Una dintre acestea a fost și ”Duminica în familie”, de la Antena 1. Încă de atunci, Mihaela Rădulescu era plătită regește pentu prestația sa. Astfel, potrivit revistei Viva, vedeta avea un salariu colosal la acea vreme.

Mihaela Rădulescu încasa lunar între 40.000 și 50.000 de euro, adică peste 10.000 de euro pentru o singură emisiune.

”Răduleasca primea în jur de 10.000 de euro pe ediție la Duminică în familie, în medie cam 40.000 de euro pe luna sau 50.000 de euro, în cazul în care erau cinci emisiuni în direct! Mai mult, ea mai participa și la alte acțiuni ale postului, care îi creșteau onorariul la circa 55.000-60.000 de euro per total, în special în perioada de iarnă! Mihaela era considerată vedetă incontestabilă a postului și era plătită corespunzător!”, a povestit cu mulți ani în urmă o persoană din echipa vedetei pentru wowbiz.ro.

În plus, potrivit unor informații dezvăluite de dcbusiness.ro, prezentatoarea ar fi încasat, pentru ediția de anul trecut a emisiunii ”Ferma”, 100.000 de euro, plus bonusuri.

Pentru rolul de jurat al emisiunii ”Românii au talent”, Mihaela Rădulescu ar fi primit o sumă similiară cu cea încasată la fermă.

Filmează pentru noul sezon al emisiunii ”Ferma”. Cine sunt concurenții

Mihaela Rădulescu se aflăîn prezent  în România pentru filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Ferma, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cristian Bozgan .

Concurenții acestui sezon de ”Ferma”, 8 orășeni și 8 săteni, au fost aleși pe sprânceană. Printre vedetele care vor face parte din echipa orășenilor la emisiunea ”Ferma” sunt: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany. Cei patru concurenți li se alătură altor patru vedete – Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

Acum s-a aflat și cine sunt concurenții care fac parte din echipa sătenilor. Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton și Gabriel Toader sunt ultimii 4 săteni prezentați ai acestui sezon al emisiunii ”Ferma”. Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei, cei patru formează gașca sătenilor.