Ce salariu uriaș încasa Mihaela Rădulescu la ‘Românii au talent’! Niciun alt jurat nu a primit această sumă de la Pro TV

22.02.2020, 16:38
Ce salariu uriaș încasa Mihaela Rădulescu la 'Românii au talent'! Niciun alt jurat nu a primit această sumă de la Pro TV
Ce salariu uriaș încasa Mihaela Rădulescu la 'Românii au talent'! foto: captura video

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi, iar în ultimii ani a fost cooptată să facă parte din echipele mai multor emisiuni importante, precum ‘Românii au talent’ sau ‘Ferma’.

Ce salariu uriaș încasa Mihaela Rădulescu la ‘Românii au talent’!

Pentru a fi jurat la emisiunea ‘Românii au talent’, Mihaela Rădulescu a fost recompensată cu un salariu pe măsură. Potrivit playtech.ro, diva de la Monaco avea cel mai mare onorariu dintre toți jurații show-ului de talente. Răduleasca primea în jur 250.000 de euro pe sezon și îi erau plătite și biletele de avion dus-întors pe ruta București-Monaco.

Mihaela Rădulescu a făcut parte din echipa ‘Românii au talent’ timp de trei sezoane. Ea a decis să renunțe la emisiunea de la Pro TV în vara lui 2018.

‘Știți cum e cu momentele alea din viață, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi și oricât de multe și diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând și am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă știți, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participă la noul sezon „Românii au talent”, strict din motive personale’, a fost mesajul vedetei tv, pe pagina personală de Facebook.

citește și...