Fiul Corneliei Catanga, în stare de șoc după moartea mamei sale! Gestul șocant al tatălui său după tragedie: ‘Îi strigă numele prin casă’

26.03.2021, 13:07
Fiul Corneliei Catanga, în stare de șoc după moartea mamei sale! Gestul șocant al tatălui său după tragedie: 'Îi strigă numele prin casă'

Fiul și soțul Corneliei Catanga trec prin momente cumplite! Artista a decedat, vineri dimineață (26 martie), la Spitalul Universitar din Capitală. Cornelia Catanga a făcut stop cardio-respirator și fusese infectată cu COVID-19. 

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, este în stare de șoc și a povestit cum au fost ultimele clipe din viața mamei sale. Mai mult de atât, tânărul a precizat că are cu ce să o înmormânteze pe solistă, deși tatăl său a cerut ajutor pentru funeraliile Corneliei.

Fiul Corneliei Catanga, despre ultimele clipe ale mamei sale

Tatăl lui, Aurel Pădureanu, este afectat de pierderea soției și nu dorește să vorbească cu nimeni de când a aflat că a decedat. Aurel Pădureanu își strigă soția întruna prin locuința în care au locuit în ultima perioadă cu chirie.

Alexandru Pădureanu nu se aștepta ca mama lui să părăsească atât de repede această lume. Decesul solistei de muzică lăutărească a survenit fulgerător, deși medicii s-au chinuit să o salveze. Din păcate, Cornelia Catanga a ajuns destul de târziu la spital. O bună perioadă, cântăreața s-a tratat de infecția cu coronavirus acasă.

“Avem cu ce să o înmormântăm, avem bani. Nu asta este problema, banii. Tata este în stare de șoc, nu este în stare să vorbească cu nimeni. Îi strigă numele prin casă de când a murit. Nu a lăsat niciun cuvânt pe limbă de moarte. Cine se aștepta la așa ceva? Noi am chemat salvarea că i s-a făcut rău și după a murit. Cine se aștepta la așa ceva?!”, a declarat fiul regretatei artiste pentru playtech.ro.

 

citește și...