Ultimele luni din viață ale lui Sean Connery au fost groaznice: ‘Nu mai putea să vorbească și să se deplaseze’

02.11.2020, 13:07
Ultimele luni din viață ale lui Sean Connery au fost groaznice: 'Nu mai putea să vorbească și să se deplaseze'
Ultimele luni din viață ale lui Sean Connery au fost groaznice: 'Nu mai putea să vorbească și să se deplaseze'/ foto: profimedia

Sean Connery a decedat la vârsta de 90 de ani! Actorul s-a retras de la Hollywood în 2006, preferând să își trăiască viața departe de ochii curioșilor.

Sean Connery, primul actor care l-a interpretat pe James Bond, a murit sâmbătă, 31 octombrie! Sean Connery locuia de ani buni în vila impresionantă din Bahamas.

Alături de el până în ultima zi din viață au fost soția Micheline Roquebrune și fiul său, Jason Connery.

Sean Connery a suferit enorm înainte de a muri

În ultimele luni de viață, James Bond nu mai putea vorbi și se deplasa destul de greu. Cea de-a doua soție a lui Sean Connery, Micheline Roquebrune, a mărturisit că regretatul actor suferea de demență. Dorința lui era să moară în somn, fără să sufere.

Sean Connery și pictorița franceză Micheline Roquebrune erau căsătoriți de 45 de ani.

‘Suferea de demenţă, iar acest lucru a avut cu adevărat efecte negative asupra sa. Era un om nemaipomenit şi am avut o viaţă minunată împreună. Cel puţin a murit în timpul somnului, foarte paşnic. Era ceea ce-şi dorea!

Asta nu mai era viață pentru el. Nici nu mai putea să vorbească în ultima vreme. Măcar a murit în somn și totul a fost atât de liniștit. Am fost tot timpul cu el și pur și simplu s-a dus. E tot ce și-a dorit’, a declarat Micheline Roquebrune.

A fost căsătorit de două ori

Sean Connery a apărut pentru prima dată în costumul Agentului 007 în anul 1962. Scoțianul născut la Edinburgh a făcut furori pe micile ecrane, dar și în viața reală. Actorul era descris ca fiind un bărbat șarmant, dar şi macho, al acelei epoci.

Celebrul actor, pe numele său adevărat Thomas Connery, a fost căsătorit de două ori, însă a avut de înfruntat acuzații grele. Prima dată s-a însurat cu actriţa austra­liană Diane Cliento, în 1962. Cei doi au fost căsătoriți până în 1973, după care s-au despărțit cu scandal.

În 1979, Sean Connery și-a cunoscut cea de-a doua soție, pe Micheline Roquebrune

‘Sean a fost superb, iar noi am avut o viață minunată împreună. A fost un model de bărbat. Știu că îmi va fi foarte greu fără el. Dar nu putea dura o veșnicie, iar el a murit împăcat’, declara cea de-a doua soție a lui Sean Connery.

Sean și Micheline s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private în Gibraltar, în mai 1975.

citește și...