Detalii neștiute din viața lui Sean Connery. A avut o viață amoroasă zbuciumată și a fost acuzat de violență domestică

01.11.2020, 12:02
Detalii neștiute din viața lui Sean Connery. A avut o viață amoroasă zbuciumată și a fost acuzat de violență domestică
Detalii neștiute din viața lui Sean Connery. A avut o viață amoroasă zbuciumată și a fost acuzat de violență domestică/ foto: profimedia

Sean Connery, actorul celebru din seria James Bond, a decedat sâmbătă, 31 octombrie, la vârsta de 90 de ani. De-a lungul timpului, actorul a avut o viață amoroasă zbuciumată, fiind acuzat de infidelitate și chiar de violență domestică.

Sean Connery a apărut pentru prima dată în costumul Agentului 007 în anul 1962. Scoțianul născut la Edinburgh a făcut furori pe micile ecrane, dar și în viața reală. Actorul era descris ca fiind un bărbat șarmant, dar şi macho, al acelei epoci.

Celebrul actor, pe numele său adevărat Thomas Connery, a fost căsătorit de două ori, însă a avut de înfruntat acuzații grele. Prima dată s-a însurat cu actriţa austra­liană Diane Cliento, în 1962. Cei doi au fost căsătoriți până în 1973, după care s-au despărțit cu scandal.

Sean Connery a avut o viață amoroasă complicată

Mama sin­gurului fiu al starului, actorul Jason Connery, l-a acuzat că a fost agresiv în timpul mariajului. Sean Connery a negat orice acuzații.

Într-un interviu pentru revista Playboy în 1965, starul făcea dezvăluiri șocante. ‘Nu cred că este ceva extrem de greşit în a lovi o femeie, deşi nu recomand să o faci în acelaşi mod în care ai lovi un bărbat. Sunt fe­mei care întind rău coarda. Caută confrunta­rea. Vor să fie plesnite’. 

A doua oară, Sean Connery s-a însurat cu pictoriţa francezo-marocană Micheline Roquebrune, alături de care a stat 40 de ani.

Al doilea mariaj al actorului a fost marcat de infidelități. În 1989, Sean Connery a avut o aventură cu cântăreaţa britanică Linsey de Paul. Sean Connery și Micheline Roquebrune nu au avut împreună copii, însă pictorița are trei copii dintr-un mariaj anterior.

Cum a ajuns să fie actor

În urmă cu mulți ani, actorul din James Bond dezvăluia cum a ajuns să joace în filme. El mărturisea că și-a ales numele de scenă ‘Sean’, deoarece îi amintea de eroul său favorit, Shane, jucat de Alan Ladd.

‘Nu aveam voce, nu ştiam să dansez, însă puteam arăta bine stând acolo’, declara Connery, scrie presa internațională.

citește și...