Ultimele clipe din viața lui Nelu Ploieșteanu. Cât de mult s-a chinuit artistul! ‘Mor, îmi vine să merg pe pereți’

06.05.2021, 20:34
Ultimele clipe din viața lui Nelu Ploieșteanu. Cât de mult s-a chinuit artistul! 'Mor, îmi vine să merg pe pereți'
Ultimele clipe din viața lui Nelu Ploieșteanu. Cât de mult s-a chinuit artistul! 'Mor, îmi vine să merg pe pereți'/ foto: captura antena 3

Văduva lui Nelu Ploieşteanu, Elena Ploieșteanu, nu are liniște după moartea solistului! Femeia îi acuză în continuare pe medici că nu l-au tratat corespunzător și a dezvăluit cum au fost ultimele clipe de viață ale soțului său. 

Elena Ploieșteanu nu are de gând să lase lucrurile așa după moartea lui Nelu Ploieșteanu. Femeia a declarat, cu ochii în lacrimi, că partenerul său s-a chinuit teribil înainte de a-și da ultima suflare.

Elena Ploieșteanu spune că soțul său s-a chinuit înainte de a muri

‘Am vorbit cu el cu cameră, sunau fetele. Spunea că se sufocă, că nu poate să meargă la toaletă, că nu i-au dat un oxigen mobil, că nu are aşa ceva, să stea în pat. Toate pachetele pe care i le-am trimis, cu medicamente pe care mi-a spus doamna doctor să i le trimit, erau pe jos.

Nu-l ajuta absolut nimeni. Pachetele nu erau pe noptieră, erau pe jos. Fiind patul prea înalt, cu oxigenul la gură, firul acela fiind foarte scurt, se chinuia să îşi ia medicamentele sau ceaiul, să se hidrateze. N-am văzut în mâna lui nicio branulă’, a mărturisit Elena Ploieșteanu, la Antena 3.

Soția regretatului solist îi învinovățește pe medicii de la Floreasca pentru faptul că artistul a murit.

‘Mă sufoc, mă sufoc, mă sufoc’, astea erau cuvintele lui. Am sunat-o pe doamna doctor şi mi-a spus că nu poate să se echipeze, că are copii acasă şi că, dacă o mai hărţuim, ne face plângere penală. Când l-am auzit că spune “mă sufoc” mi s-a făcut rău, am căzut jos şi am ajuns la spital. Doamna doctor a venit şi l-a certat, probabil ca să n-o mai sunăm în permanență pe dânsa’, a mai explicat femeia îndurerată.

citește și...