Soția lui Nelu Ploieșteanu a răbufnit la adresa cadrelor medicale care l-au îngrijit pe artist. ‘Mie mi s-a făcut rău’

13.04.2021, 11:08
Soția lui Nelu Ploieșteanu a răbufnit la adresa cadrelor medicale care l-au îngrijit pe artist. 'Mie mi s-a făcut rău'
Soția lui Nelu Ploieșteanu a răbufnit la adresa cadrelor medicale care l-au îngrijit pe artist. 'Mie mi s-a făcut rău'

Nelu Ploieșteanu a fost condus pe ultimul drum miercuri, 7 aprilie, la Cimitirul Străulești II. Regretatul solist de muzică lăutărească a fost înmormântat lângă fiul lui, Mihăiță.

La funeraliile lui au putut participa doar 20 de persoane, din cauza pandemiei de coronavirus.

La nicio săptămână de la înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, soția lui, Elena, a făcut acuzații grave la adresa infirmierelor care l-au îngrijit pe cântăreț înainte de a muri.

Ce spune Elena Ploieșteanu

Elena Ploieșteanu a spus că fiica ei le-a dat șpagă infirmierilor din spital pentru că nu aveau grijă de Nelu Ploieșteanu.

„Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul și câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să țipe la el. Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, aplecat să își caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat, iar infirmiera a început să țipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID”, a mărturisit soția artistului în cadrul unei emisiuni TV, de la Prima TV.

Familia a cerut ajutorul lui Ludovic Orban

Pentru că a fost diagnosticat cu coronavirus, fiica lui Nelu Ploieșteanu s-a văzut nevoită să apeleze la cunoștințe. Ea a dezvăluit că a luat legătura cu Ludovic Orban, pe care l-a implorat să o ajute. Din nefericire, nimic nu s-a rezolvat, iar familia l-a înmormântat pe Nelu Ploieșteanu, respectând protocolul COVID-19.

‘Mi s-a spus că au ajuns până la domnul Orban cererile mele pe care le-am făcut peste tot pe unde am putut şi nu mi-a dat niciun răspuns nimeni. Atunci, eu i-am scris domnului Orban, am făcut rost de numărul lui de telefon şi l-am rugat, în numele tatălui meu, să facă ceva pentru el, dacă se poate, pentru că am înţeles că în foarte multe cazuri s-a putut (…).

Deci eu nu l-a luat pe tata de la IML, pentru că am aşteptat un răspus de la dânsul, pe care nu mi l-a dat, bineînţeles. A spus că revine cu un telefon. După care am aşteptat telefonul acela. Bineînţeles că i-am mai dat mesaje (…) Am înţeles că nu se vrea şi a trebuit să îl iau, că nu mai puteam să îl mai ţin. Dacă aş fi ştiut că astăzi se schimbă legea, l-aş mai fi ţinut şi l-aş fi înmormântat aşa cum merita, nu cum l-am îngropat, aşa cum a fost acest protocol’, a mai declarat fiica artistului, la Antena 3.

citește și...