Familia lui Nelu Ploieșteanu, război dur după moartea artistului. Ce are de gând să facă fiica solistului

14.04.2021, 11:01
Familia lui Nelu Ploieșteanu, război dur după moartea artistului. Ce are de gând să facă fiica solistului
Familia lui Nelu Ploieșteanu, război dur după moartea artistului. Ce are de gând să facă fiica solistului

Scandal-monstru după moartea lui Nelu Ploieșteanu! Soția regretatului solist a răbufnit și a făcut acuzații grave la adresa personalului medical de la Spitalul Floreasca. Artistul a fost internat în stare gravă la secția ATI. 

Familia lui Nelu Ploieșteanu tună și fulgeră după funeraliile cântărețului de muzică lăutărească! Rudele lui vor să se adreseze instanței pentru felul în care solistul și-a petrecut ultimele clipe din viață.

Familia lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave

În emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, Elena Ploieșteanua a detaliat calvarul prin care a trecut Nelu Ploieșteanu înainte de a muri.

„Soțul meu a cântat până pe 8 martie la Slănic, eu eram cu el acolo. Marți a făcut puțină febră, i-am dat ce m-am priceput eu. Apoi am mers la spital cu el. I s-au făcut investigații, i-au dat azitromicină. Am venit acasă, așa e, el a refuzat spitalizarea. A fost ceva mai binișor. Vineri i s-a făcut rău și sâmbătă l-am dus eu la spital. În 36 de ore situația s-a înrăutățit. Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă. Dânșii, dacă au văzut că analizele erau proaste, puteau să-i dea ceva mai tare”, a povestit Elena Ploieșteanu, la Exclusiv Vip.

”Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am am scos mort! Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul! El a făcut atacuri de panică, stop cardiorespirator, el nu a murit de Covid! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul! De ce l-au umilit în halul ăsta? De ce și-au bătut joc de el?”, a mai spus văduva lui Nelu Ploieșteanu în emisiunea lui Cristi Brancu.

Fiica solistului dă în judecată Spitalul Floreasca

Revoltată, una dintre fiicele lui Nelu Ploieștenu a anunțat că va da în judecată Spitalul Floreasca. Pe de altă parte, conducerea spitalului a precizat că nu are voie să divulge date personale despre pacienți.

”Soțul meu m-a sunat cu cameră pe telefon, când i s-a făcut rău noaptea. Mi-a spus că l-a certat doamna doctor că fetele tot sunau să intrebe ce face și o deranjau pe doamna doctor. Zicea că ea nu intră mereu la el când au ele chef, că nu se echipează, că are copii acasă și îi infectează. Nici nu l-au schimbat, mi-au adus sacul cu hainele lui. Vă arăt lenjeria intimă să vedeți că trei săptămâni el nu a fost schimbat! De ce dacă OMS a dat ordin ca decedații de Covid să fie îmbrăcați, de ce nu au respectat legea? O să zgudui România cu ce o să spun! De ce nu l-au lăsat să-l îmbrace cum era el, elegant?”, a mai declarat Elena Ploieșteanu, la Prima TV.

citește și...