Ultimatumul pe care Brigitte i l-a dat lui Florin Pastramă. ” I-a spus foarte clar”

13.11.2020, 11:05
Ultimatumul pe care Brigitte i l-a dat lui Florin Pastramă. ” I-a spus foarte clar”
Ultimatumul pe care Brigitte i l-a dat lui Florin Pastramă. ” I-a spus foarte clar”

Brigitte Pastramă i-ar fi pus condiții soțului ei, Florin Pastramă, în ceea ce privește viitorul relației lor.

Brigitte Pastramă s-a separat de actualul său partener de viață, Florin Pastramă. Vedeta le-a povestit amicelor sale care sunt problemele cu care se confruntă când vine vorba de partenerul său de viață. ”Brigitte și Florin au luat o pauză. Brigitte spune că situația din ultimele câteva săptămâni a fost una atât de tensionată încât nu a mai rezistat psihic. De accea s-au despărțit. E adevărat, Florin era și el extrem de tensionat, devenise foarte agresiv, și verbal și în celelate sensuri. Iar totul a pornit de la problemele pe care le are el în familie”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru wowbiz.ro.

Discuțiile dintre cei doi ar fi început în urmă cu două săptămâni, când au fost la Timișoara, din cauza unor mesaje defăimătoare la adresa lui Brigitte din partea unei persoane pe care aceasta o ajutase. ”Florin i-a arătat niște mesaje pe care le-a primit de la un amic de-al său cu privire la cineva din familie și limbajul pe care îl folosea față de Brigitte. Iar Brigitte ajutase persoana respectivă în ultimele luni cu sume mari de bani, i-a rezolvat mai multe probleme de natură financiară, iar apoi a aflat că, de fapt, era bârfită pe la spate”, a adăugat sursa respectivă.

Brigitte vrea ca Florin Pastramă să facă schimbări în viața lui

Pentru ca relația lor să mai aibă o șansă, Brigitte i-a cerut partenerului ei de viață, Florin Pastramă, să ia măsuiri și să facă schimbări în viața lui.

”Florin a plecat de acasă, a mers la familia lui, iar acolo toată lumea o vorbește urât pe Brigitte, iar el nu îi ia apărarerea deloc, îi lasă să spună ce vor, parcă i-ar și aproba. Iar asta o supără cel mai tare pe Brigitte, ea simte că a fost doar folosită, că a fost bună doar în momentele când cei din jur aveau nevoie de banii ei. Brigitte i-a spus foarte clar lui Florin că, dacă vrea să rămnână soț și soție, trebuie să facă niște schimbări în viața lui. Dacă nu, Brigitte chiar nu se teme să se despartă definitiv de el și să își găsească un bărbat care să o respecte, care să nu vrea doar să profite de pe urma ei”, a mai dezvăluit sursa menționată.

Brigitte Pastramă a pus comportamentul lui Florin Pastramă din ultima perioadă de timp  și pe seama faptului că acesta este foarte stresat din cauza mamei sale, care are probleme de sănătate și este internată la Fundeni, mai precizează wowbiz.ro.

citește și...