Brigitte Sfăt a confirmat că s-a despărțit de Florin Pastramă. ‘Este violent din cauza problemelor pe care le are’

11.11.2020, 14:36
Brigitte Sfăt a confirmat că s-a despărțit de Florin Pastramă. 'Este violent din cauza problemelor pe care le are'
Brigitte Sfăt a confirmat că s-a despărțit de Florin Pastramă. 'Este violent din cauza problemelor pe care le are'

Brigitte Sfăt a mărturisit că s-a despărțit de Florin Pastramă! Bruneta a vorbit deschis despre problemele din familie și a spus, cu lacrimi în ochi, că soțul ei este violent. 

Brigitte a răbufnit! Vedeta a anunțat că a pus punct relației cu Florin Pastramă. Se pare că despărțirea s-a produs din cauza problemelor majore pe care bărbatul le are cu propria familie.

Brigitte Sfăt s-a despărțit de soțul ei

‘Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie’, a spus Brigitte la Antena Stars.

Brigitte a mărturisit, fără rețineri, că vrea să pună pauză în mariajul cu Florin Pastramă, afirmând despre el că a ajuns de nerecunoscut în ultima perioadă.

În plus, aceasta a explicat că Florin Pastramă a ajuns să fie violent din cauza a ceea ce se petrecere în familia sa. Mai mult de atât, familia lui Pastramă nu o place și vrea să îi ia banii.

‘Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație… printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva.

Dacă am învățat ceva de la Ilie a fost că lucrurile sunt constructive și distructive. Să vii la mine în casă, să le dau bani să îi ajut și în seaara aia să trimită articol să spună că am COVID ca să îmi închidă emisiunea. Eu copilului meu i-am luat un apartament și am vrut să ii iau mobilă.Vorbea cu un anumit Bogdan, să pună să fiu bătută. Asta e familie?’, a mai dezvăluit Brigitte.

Brigitte Sfăt, bătută de Florin Pastramă

În urmă cu mai bine de o lună, Brigitte Sfăt a fost bătută de Florin Pastramă, în plină stradă.  Bărbatul nu a mai ținut cont de persoanele din jurul lui și a snopit-o în bătaie pe vedetă, în parcarea unui supermarket. 

Unul dintre martorii care au asistat la scenele violente a sunat la 112, în timp ce Florin Pastramă striga furios la soția lui.

‘De ce nu te pololești, fă? Tu și cu toată familia ta’, i-a zis afaceristul lui Brigitte, care era trântită pe jos lângă mașină.

Pe video-ul publicat de cei de la RTV se vede cum Florin Pastramă o lovește pe Brigitte, deși aceasta plânge de mama focului.

Cu toate că mai multe persoane au încercat să sară în ajutorul brunetei, Florin a devenit agresiv verbal cu ei și i-a alungat. Într-un final, Brigitte reușește să se ridice de pe asfalt și părea complet traumatizată de cele întâmplate.

citește și...