Tudor Ionescu, despre transformarea de look prin care a trecut. ”Am 60 de kilograme. Am avut 104, acum patru ani”

26.11.2021, 15:09
Tudor Ionescu, despre transformarea de look prin care a trecut. ”Am 60 de kilograme. Am avut 104, acum patru ani”
Tudor Ionescu, despre transformarea de look prin care a trecut. ”Am 60 de kilograme. Am avut 104, acum patru ani”

Muzicianul Tudor Ionescu, în vârstă de 42 de ani, a trecut printr-o transformare de look intredibilă. Artistul de la Fly Project a slăbit foarte mult în ultimii ani. ”Am 60 de kilograme. Am avut 104, acum patru ani”, a spus el. Tudor Ionescu a dat detalii, la o emisiune TV, despre cum a reușit să slăbească.

Cântărețul Tudor Ionescu de la Fly Project a reușit să slăbească foarte mult în ultimii ani. Tudor Ionescu a fost invitatul lui Marius Manole la emisiunea ”Întrebarea Mesei Rotunde”, de la protvplus.ro, unde a vorbit despre schimbarea prin care a trecut.

”Eu am fost gras o viață întreagă, am voie să spun gras”, a spus acesta. ”Am, la o înălțime de 1,71 m, 60 de kilograme. Am avut 104, acum patru ani”, a adăugat artistul.

Tudor Ionescu, despre transformarea de look prin care a trecut. ”Nu am găsit în viața mea un magazin în care să pot să mă îmbrac normal”

Tudor Ionescu a explicat și cum s-a decis să scape de kilogramele în plus.

”Aveam un program haotic. Mâncam pe apucatelea. Ce-mi venea la mână. Greșeam tot. Somn – 2 ore, schimbat de fus orar… Și, într-o zi, am zis că nu mai vreau să fiu obez. Eu eram obez. Nu am găsit în viața mea un magazin în care să pot să mă îmbrac normal. Marea mea invidie era pe ăia care puteau să intre în magazin și să-și găsească imediat. Am început să nu mai mănânc carbohidrați. Mănânc mici, slănină, dar fără pâine. Am slăbit chiar dacă am băut alcool”, a declarat muzicianul, citat de protv.ro.

Tudor Ionescu formează un cuplu cu Anamaria

 

Anamaria și Tudor Ionescu formează un cuplu de mulți ani și au împreună o fetiță superbă, pe nume Ilinca. Partenera de viață a artistului a mărturisit că și-ar mai dori să aibă un copil. „Da, îmi doresc un frate sau o soră pentru ea. Doar că aș mai sta putin, aș aștepta puțin să mai crească ea să înțeleagă lucrurile și să mă ajute, să nu am grija ei. Ea acum are 3 ani și e foarte agitată, nu o scăpăm nicio secundă din ochi. Să mai crească puțin Ilinca și sper să am răbdarea și nervii ca să pot să fac și al doilea copil”, a declarat Anamaria Ionescu la postul de televiziune Antena Stars.

Anamaria Ionescu a explicat și cum este partenerul ei de viață în rolul de tătic. „Tudor e perfect pentru mine. E un tip sufletist, bun, dar până în momentul în care-l calci pe coadă. E un tată foarte iubitor. Mă gândeam că va fi rece, dar e super iubitor cu Ilinca, îi spune încontinuu că o iubește, se joacă cu ea. Ilinca l-a schimbat puțin pe „Tudor rebelul””, a afirmat aceasta.

citește și...