Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, are rubrică la TV. La ce emisiunea poate fi văzută

23.03.2021, 14:16
Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, are rubrică la TV. La ce emisiunea poate fi văzută
namaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, are rubrică la TV. La ce emisiunea poate fi văzută

Anamaria, soția lui Tudor Ionescu de la Fly Project, are o rubrică în cadrul unei emisiuni de televiziune de la Pro TV.

Anamaria Ionescu  a anunțat, chiar de ziua sa de nașere, că are o rubrică la emisiunea ”Vorbește lumea”, moderată de Cove și Lora la postul de televiziune Pro TV. Este vorba despre o rubrică de design interior. ”Pentru ca nimic nu este intamplator, astazi – fix de ziua mea – am inceput o rubrica la Vorbeste Lumea despre una dintre cele mai mari pasiuni ale mele – designul interior. Vestile bune vin si ele intotdeauna impreuna.Va multumesc pentru mesaje. ❤️”, a scris ea în mediul online.

Tudor Ionescu a transmis și el un mesaj în mediul online de ziua de naștere a partenerei sale de viață: ”De 16 ani, ea este prima pe care-o sun cand sunt fericit, dar si prima pe care-o sun cand sunt suparat… Te iubesc, “băi” Anooo!! ? ❤️❤️❤️  LA MUUUULTI AAANI, Anamaria!!!! #HappyBirthday”.

Anamaria și Tudor Ionescu își mai doresc un copil

Anamaria și Tudor Ionescu formează un cuplu de mulți ani și au împreună o fetiță superbă, pe nume Ilinca. Partenera de viață a artistului a mărturisit că și-ar mai dori să aibă un copil.

„Da, îmi doresc un frate sau o soră pentru ea. Doar că aș mai sta putin, aș aștepta puțin să mai crească ea să înțeleagă lucrurile și să mă ajute, să nu am grija ei. Ea acum are 3 ani și e foarte agitată, nu o scăpăm nicio secundă din ochi. Să mai crească puțin Ilinca și sper să am răbdarea și nervii ca să pot să fac și al doilea copil”, a declarat Anamaria Ionescu la postul de televiziune Antena Stars.

Anamaria Ionescu a explicat și cum este partenerul ei de viață în rolul de tătic. „Tudor e perfect pentru mine. E un tip sufletist, bun, dar până în momentul în care-l calci pe coadă. E un tată foarte iubitor. Mă gândeam că va fi rece, dar e super iubitor cu Ilinca, îi spune încontinuu că o iubește, se joacă cu ea. Ilinca l-a schimbat puțin pe „Tudor rebelul””, a afirmat aceasta.

citește și...