Detalii din viața de tătic de băiat a lui Liviu Vârciu. ”Seara doar el îi face baie”

29.07.2020, 12:10
Detalii din viața de tătic de băiat a lui Liviu Vârciu. ”Seara doar el îi face baie”
Detalii din viața de tătic de băiat a lui Liviu Vârciu. ”Seara doar el îi face baie”

Cântărețul Liviu Vârciu și-a intrat foarte bine în rolul de tătic de băiat. Acesta se ocupă de mezinul său ori de câte ori are ocazia.

Binecunoscutul artist Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.

Liviu Vârciu își iubește la nebunie copiii și adoră să petreacă timp în compania acestora. În ciuda programului încărcat pe care îl are, artistul încearcă să stea cât mai mută vreme alături de mezinul său.

“Este fericit că este tată de băiat, însă momentan nu petrece foarte timp cu el, pentru că micuțul doarme și mănâncă, iar Liviu poate să își vadă de proiectele sale în televiziune și ce mai face el.

Însă seara doar el îi face baie micuțului și au timpul lor petrecut împreună. Îi mai place să-l plimbe cu căruciorul”, au dezvăluit surse din apropierea artistului pentru click.ro.

A fost căsătorit cu Adelina Pestrițu

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu s-a concentrat pe cariera de actor, dar și de prezentator de emisiuni de televiziune. A participat la numeroase show-uri de televiziune alături de bunul său prieten Andrei Ștefănescu.

A fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Cel mai mare regret

Liviu Vârciu a mărturisit care este marele său regret. Artistul și-ar fi dorit să își ajute mai mult familia. Liviu Vârciu regretă că nu și-a ajutat mai mult familia în perioada când era pe val cu formația L.A., din care a făcut parte.

”Nu mi-am ajutat părinții cum ar fi trebui să îi ajut cât am fost în LA. Asta regret cel mai mult și mai mult, că nu mi-am ajutat familia când puteam să o fac”, a declarat Liviu Vârciu la o emisiune de televiziune.

citește și...