Trei liceeni din Constanța au încercat să violeze o colegă pe holul școlii

23.10.2021, 14:31
Trei liceeni din Constanța au încercat să violeze o colegă  pe holul școlii
Trei liceeni din Constanța au încercat să violeze o colegă pe holul școlii

Trei elevi de la un liceu din municipiul Constanța au fost reținuți de poliție pentru 24 de ore după ce ar fi încercat să violeze o colegă, în vârstă de 16 ani, pe holul școlii. Cei trei agresori au vârstele de 15, 16 și respectiv 17 ani. Aceștia urmează să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

 

În data de 18 octombrie 2021, o tânără de 16 ani a sesizat poliţia că ar fi fost agresată sexual de mai mulţi tineri, în timp ce se afla pe holul liceului la care învață.

Este vorba de trei liceeni, cu vârste de 15, 16 și 17 ani, care au fost reținuți pewntru 24 de ore, după ce au încercat să o violeze pe colega lor pe holul școlii din Constanța, unde studiază, informează Agerpres.

Trei liceeni din Constanța au încercat să violeze o colegă pe holul școlii.Agresorii, în fața procurilor

“În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa, la data de 22 octombrie a.c., au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, pe numele a trei tineri, de 15, 16, respectiv 17 ani. După administrarea probatoriului în cauză, cei trei au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de viol”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, suspecţii au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ, urmând să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare.

citește și...