Ce amintiri are Irina Rimes din liceu. ”Eram îndrăgostită de un băiat”

23.06.2020, 12:29
Ce amintiri are Irina Rimes din liceu. ”Eram îndrăgostită de un băiat”
Ce amintiri are Irina Rimes din liceu. ”Eram îndrăgostită de un băiat”

Cântăreața Irina Rimes și-a amintit de vremurile când era elevă la liceu. Vedeta a mărtuirisit că era îndrăgostită de un coleg.

Irina Rimes a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, și a povestit despre perioada în care era în liceu. Ea a dezvăluit că a fost îndrăgostită, însă nu a fost împreună cu băiatul pe care îl plăcea.

”Am o gramadă de amintiri din liceu și toate penibiluțe așa. Eram înrăgostită de un băiat și el era de serviciu la ușă, la ieșire din liceu. Fiecare clasă făcea câte o săptămână. Eram la parter și mă duceam în mijlocul lecției la orar, că aveam orarul scris mare pe un perete. Și vezi tuu, eu nu știam ce orar aveam mai departe și trebuia să ies de la lecție, să spun că mă duc la baie și să mă duc la orar pentru că, peste trei metri era băiatul ăla care stătea de serviciu.

Și m-am întâlnit peste trei ani cu el, la o cafea, m-a scos el la o cafea. După ce am terminat liceul. Și îmi zice: “Uite Irina, mie mereu mi-a plăcut de tine și poate iese ceva”. M-am uitat la el și i-am spus râzând: “Doamne, ce prost ești!”. Tu chiar n-ai observat în trei ani de zile, trei ani, că eu făceam toate lucrurile astea pentru tine? Și la concerte cântam și mă uitam fix la el și el nu înțelegea”, a povestit cântăreața.


Fosta ei iubire s-a căsătorit cu o colegă de clasă

Irina Rimes a dezvăluit că fostul ei coleg, de care era îndrăgostită lulea, este acum bărbat însurat, la casa lui. Acesta e4ste căsătorit cu o fostă colegă de clasă de-a Irinei Rimes.

”Păi nu mi-a mai plăcut de el. Știi cum e: iubirea ține trei ani. I-am trimis și scrisorele, dar n-a înțeles niciodată cine s-a semnat, n-a ghicit. Îi dădeam tot felul de indicii. Acum este căsătorit, este stomatolog. E însurat cu o colegă de-a mea de clasă cred. A rămas tot acolo în oraș, nu mai știu, nu m-am mai interesat de viața lui”, a explicat artista.

citește și...