Trecutul neștiut al lui chef Radu Dumitrescu, de la ”MasterChef”. A lucrat în Spania ca grădinar

14.04.2022, 15:00
Trecutul neștiut al lui chef Radu Dumitrescu, de la ”MasterChef”. A lucrat în Spania ca grădinar
Trecutul neștiut al lui chef Radu Dumitrescu, de la ”MasterChef”. A lucrat în Spania ca grădinar

Chef Radu Dumitrescu este unul dintre cei trei jurați de la show-ul culinar ”MasterChef”, difuzat de postul de televiziune Pro Tv. Acesta a povestit detalii mai puțin cunoscute din viața sa. Chef Radu Dumitrescu a fost director de bancă, dar a lucrat și ca grădinar în Spania. Acesta a povestit și cum a ajuns să se dedice bucătăriei.

Noul sezon al  show-ului culinar ”MasterChef” de la Pro TV a început în data de 12 ianuarie 2022. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu formează echipa de specialiști care  jurizează preparatele celor înscriși la emisiunea culinară.

Chef Radu Dumitrescu a dat amănunte mai puțin știute din viața sa într-un interviu pentru revista Viva. Acesta a avut mai multe meserii. A foist director de bancă, dar a lucrat și ca grădinar în Spania. ”Mă omoară banalitatea și plictisul, trebuie să fiu mereu în priză și să caut noi provocări. Iar bucătăria mi-a oferit ce banca nu a putut niciodată – altceva nou în fiecare zi”, a mărturisit el.

Trecutul neștiut al lui chef Radu Dumitrescu, de la ”MasterChef”. ”Găteam niște mizerii, dar făceam poze frumoase”

În Spania, chef Radu Dumitrescu a fost mai întâi grădinar, iar ulterior bucătar: ”Păi, Spania a venit la momentul potrivit, când trebuia să vină. Acolo am început să gătesc la modul profi, acolo am avut cel mai frumos job ever, cel de grădinar. Știi cât de liber te simți când tunzi iarba din grădinile unor proprietăți absolut spectaculoase, ai muzica ta în căști, miroase a proaspăt tot și e liniște? Te simți king of the world. Spania mi-a dat impulsul de a îndrăzni să devin ceea ce sunt acum”.


Chef Radu Dumitrescu a povestit și cum a ajuns șeful unui restaurant vegetarian: ”Păi am pus niște poze pe un site spaniol, găteam niște mizerii, dar făceam poze frumoase, m-a sunat tipa cu restaurantul, ne-am înțeles din prima și asta a fost. Da, era restaurant vegetarian și provocarea era imensă”.

citește și...