Trecutul dureros al lui Dorian Popa. ”Tatăl meu a încercat la un moment dat să-mi interzică mie și fratelui meu să mai vorbim cu mama”

10.06.2020, 10:24
Trecutul dureros al lui Dorian Popa. ”Tatăl meu a încercat la un moment dat să-mi interzică mie și fratelui meu să mai vorbim cu mama”

Cântărețul Dorian Popa are amintiri dureroase din copilărie. Artistul a explicat ce relație au avut părinții săi și cum l-a afectat acest lucru.

Dorian Popa a vorbit despre familia sa. Acesta a explicat ce s-a întâmplat în momentul în care părinții săi au divorțat. Tatăl lui i-a interzis lui Dorian și fratelui său, Ciprian, să mai vorbească cu mama lor.

“Aveam 15-16 ani, iar lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei. Separarea a avut loc, dar nu și divorțul. Ei au mai trăiat așa, separați, pentru că noi eram mititei. Ne-am dat seama că povestea nu mai continuă. Divorţul a venit până la urmă. Eu și fratele meu încercam să fim alături de ambii părinți.

Tatăl meu a încercat la un moment dat să-mi interzică mie și fratelui meu să mai vorbim cu mama. Și a spus niște lucruri pe care eu consider că nu trebuia să le spună. Atunci, eu și fratele meu am decis să-i luăm partea mamei, pentru că mama nu ne spusese nimic de rău despre tatăl nostru. Eu cu fratele meu am încercat să fim cât se poate de înțelegători cu tatăl nostru, însă el s-a opus vehement relației dintre noi și mama noastră”, a povestit Dorian Popa, potrivit click.ro.


Dorian Popa a avut numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale, Luminița.

“Am crescut de la o anumită vârstă fără tată, îi datorez mamei în proporție de 80-90 la sută educația pe care am primit-o”, a adăugat artistul.

Dorian Popa a participat alături de mama sa, ”Mamișor” cum o alintă el, în primul sezon al show-ului ”Asia Express”, de la Antena 1.

Cântărețul a anunțat recent că va deveni unchi și că va avea un nepoțel din partea fratelui său.

Și-a făcut vilă de lux în Domnești

Dorian Popa și-a făcut o vilă superbă în Domnești. Pe lângă vila de lux, Dorian are și 600 de metri pătrați de teren.

Dorian Popa a dezvăluit cât a costat construcția casei în care s-a mutat de câteva luni.

”Undeva pe la 250.000 de euro de m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer sub ochii lui Doamne-Doamne că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt între 170.000-180.000 de euro cu toată casa cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000 de euro, dar totul este de prisos să mai discutăm asta acum”, a spus Dorian Popa.

citește și...