Lora, dezvăluiri despre relația cu foștii colegi de la ”Asia Express”. ”I-a părut rău că a crezut despre mine acele lucruri”

20.05.2020, 11:12
Lora, dezvăluiri despre relația cu foștii colegi de la ”Asia Express”. ”I-a părut rău că a crezut despre mine acele lucruri”
Lora, dezvăluiri despre relația cu foștii colegi de la ”Asia Express”. ”I-a părut rău că a crezut despre mine acele lucruri”

Lora a vorbit despre fosții ei colegi de la emisiunea ”Asia Express”, din sezonul 1. Artista a explicat în ce relații a rămas cu aceștia.

Lora și partenerul ei de viață, Ionuț Ghenu, au participat în primul sezon al show-ului ”Asia Express”, de la Antena 1, sezon căștigat de echipa formată din Raluka și Ana Baniciu.

Vedeta nu s-a înțeles prea bine cu colegii ei din ceelalte echipe. La emisiunea respectivă au mai participat Liviu ârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și daniela Crudu, Dorian Popa și mama sa, Frații Moroșanu și alții.

Într-un interviu pentru Virgin Radio, Lora a explicat în ce relații este cu foștii colegi de la ”Asia Express”, după ce aceștia au crezut că artista îi bârfea la interviuri și ei făcea la fel, la rândul lor.

”Acum ne-am reglat conturile, pentru că au văzut și ei că nu a fost așa. Uite, Vica îmi scrie foarte des și i-a părut rău că a crezut despre mine acele lucruri”, a declarat Lora, citată de click.ro.

”Noi am fost atat de hateriți de oamenii cu care am împărțit primul sezon Asia Express căci, cu toată modestia, aveam niște viteze în plus. Eu am luat jocul ăsta foarte în serios din prima, pentru că am fost remunerați foarte bine ca să participăm la ”Asia Express””, a adăugat ea.

”M-a usturat experiența aceea văzută de acasă altfel decât am trăit-o. Era și primul sezon, sezon de sacrificiu”, a mai spus artista.

Lora, impresionată de prietenia dintre echipele din cel de-al treilea sezon de la ”Asia Express”

Vedeta a afirmat că i-a plăcut foarte mult prietenia dintre chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor și Speak și Ștefania, din sezonul al treilea al show-ului ”Asia Express”, și a mărturisit că în sezonul în care a participat ea nu a fost deloc așa.

„Când am văzut sezonul 3 din Asia Express mi-a plăcut foarte tare. Mi-a plăcut prietenia dintre Bontea și Fodor și Speak și Ștefania. Cam astea ar fi fost și așteptările noastre înainte de show”, a afirmat artista.

Prinsă de pandemie în Bali

Pandemia de coronavirus care a afectat întreaga planetă a prins-o pe Lora în Bali. Vedeta a mers cu iubitul ei, Ionuț Ghenu, în vacanță, însă nu a mai putut reveni în țară după ce zborurile au fost anulate. Solista a anunțat că e posibil să se întoarcă în România în data de 9 iunie.

citește și...