Dorian Popa, mândru de afacerea lui. ”900 de comenzi în 72 de ore”

18.05.2020, 10:49
Dorian Popa, mândru de afacerea lui. ”900 de comenzi în 72 de ore”
Dorian Popa, mândru de afacerea lui. ”900 de comenzi în 72 de ore”

Cântărețul Dorian Popa este foarte fericit că afacerea de care se ocupă i-a mers foarte bine chiar și în această perioadă.

Dorian Popa a mărturisit că perioada de izolare a fost una binevenită pentru el pentru că a profitat de ocazie pentru a-și finaliza casa, dar și pentru a se ocupa de magazinul online pe care îl are.

“Izolarea, pentru mine, oricât de ciudat ar părea, a fost un mic ajutor de la Doamne Doamne. În sensul că am avut timp să fac mutarea mult așteptată în casa cea nouă, timp să stau pe capul echipei de construcții exact la detaliile finale (cele mai importante) și evident, nu în cele din urmă, timp să mă și bucur de acest nou capitol din viața mea!

Site-ul meu de merch’uri (produse personalizate) este în plină dezvoltare. Iubesc lumea afacerilor, drept pentru care propriul magazin online îmi hrănește la fix această sete!

Ideea inovatoare pe care eu încerc să o aduc acolo este un prim site de merch românesc, unde să găsești aproape orice îți dorești! Am lansat o colecție supranumită ”de relaxare”, care a mers excelent. Circa 900 de comenzi în 72 de ore! Cu Dumnezeu și multă muncă înainte!”, a declarat Dorian Popa pentru click.ro.

citește și...