Traumele prin care a trecut Theo Rose. ”A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute”

25.05.2021, 10:41
Traumele prin care a trecut Theo Rose. ”A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute”
Traumele prin care a trecut Theo Rose. ”A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute”

Cântăreața Theo Rose a făcut dezvăluiri despre perioadele mai puțin plăcute din viața sa.

Theo Rose a povestit la o emisiune de televiziune despre perioada copilăriei, când s-a confruntat cu anxietatea.

„Am avut o perioadă când am avut gânduri mai urâte, adică gândul îți poate influența cu totul starea de sănătate și de spirit. De exemplu, am avut o perioadă în care mă gândeam că o să mi se facă rău și mi se făcea. Chestia asta se numește anxietate. În copilărie am asistat la mai multe chestii. De exemplu, dacă părinții mei se certau, pentru mine era prăpăstios. Aveam impresia că se vor despărți, că o să rămân singură și o să mă abandoneze, deși nu exista nicio șansă ca asta să se întâmple. A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute să-mi dau seama care sunt lucrurile care m-au afectat și în momentul în care am iertat tot ce s-a întâmplat și pe toată lumea, mi-am revenit complet”, a spus Theo Rose, citată de spynews.ro.

Theo Rose, despre relația cu iubitul ei

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, formează un cuplu de mai bine de patru ani. Artista a făcut declarații desprte relația cu iubitul ei.

„Suntem într-o relație de patru ani. Dacă el n-ar mai exista, eu nu aș ști ce să fac. Mi-ar fi foarte greu o perioadă lungă de timp. Încercări au fost și n-am putut să renunțăm. O dată am zis că o să mă mut la sora mea și nu m-am mutat niciodată, de fapt, nu am putut să dorm nici măcar o noapte fără el. Ne certăm des, pentru că își lasă șosetele aiurea prin casă. Îi zic să și le pună o dată în coșul de rufe”, a spus artista, conform sursei mai sus-menționate.

„Mai sunt și eu geloasă, cred. S-a întâmplat o dată ceva. Eram la ziua unei prietene într-un club. La un moment dat, s-a ridicat de la o altă masă o tipă, se agață de gâtul lui Alex, i-a zis ceva la ureche și a plecat. Atunci am simțit puțin gelozie, dar am încercat să ascund. Când s-a uitat la mine am fost gen: „ce ți-a zis?”, dar, de fapt, îmi venea să intru sub masă. Dacă vrea să-i fie bine și să mai aibă zile pe acest pământ, bine ar fi să nu mă înșele”, a adăugat ea.

 

 

citește și...