Cu ce probleme s-a confruntat Theo Rose. ”Chestia asta m-a făcut să fiu un pic instabilă emoțional”

08.03.2021, 13:42
Cu ce probleme s-a confruntat Theo Rose. ”Chestia asta m-a făcut să fiu un pic instabilă emoțional”
Cu ce probleme s-a confruntat Theo Rose. ”Chestia asta m-a făcut să fiu un pic instabilă emoțional”

Cântăreața Theo Rose le-a povestit fanilor ei din mediul online cu ce probleme s-a confruntat de-a lungul anilor și cum a reușit să le depășească.

Theo Rose a mărturisit că moartea bunicilor ei a afectat-o foarte mult. „În primul rând ce m-a marcat foarte tare a fost moartea a trei dintre bunicii mei, acum mai am o singură buncă. Toate aceste lucruri au instaurat în sufletul meu o frică. Frica de a nu mă îmbolnăvi, frica de a nu-i pierde pe ai mei. Chestia asta m-a făcut să fiu un pic instabilă emoțional. S-a întâmplat ceva din momentul ăla, am devenit mult mai senzitivă, mă emoționez așa oricând la orice. Nu mai sunt eu așa „tanc” cum eram”, a explicat artista, citată de spynews.ro.


Theo Rose a mărturisit și cum a marcat-o faptul că, la un moment dat, a încheiat colaborarea cu echipa cu care lucra. De asemenea, vedeta a fost afectată și de colaborarea cu noua echipă, dându-și seama că nu se potrivesc. „Eram nesigură pe mine. Nu mai știam în ce direcție să merg. Nu am pățit în viața mea să simt să fug din preajma unor oameni. Înainte e fiecare concert vomitam. Îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert. Nu puteam să mă controlez efectiv, mi-era frică să cânt pe scenă. Am mers din doctor în doctor. Am ajuns la un doctor generalist, i-am explicat situația așa pe scurt și am zis că eu cred că o iau cu capul. Nu a mai durat mult și am încheiat colaborarea și vă spun cinstit că eu nu am mai făcut niciun atac de panică”, a mai spus Theo Rose.

Theo Rose a fost finalistă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Șase vedete au concurat în finala ultimului sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Finala competiției a avut loc în data de 19 decembrie 2020 și a fost câștigată de Alexandra Ungureanu.În finală, Alexandra Ungureanu s-a luptat pentru marele premiu cu Theo Rose. După încheierea concursului, Theo Rose a făcut și ea câteva declarații.

“Pentru mine a fost o cursă continuă! A trebuit să țin pasul cu niște fete mult mai bune decât mine, mult mai bine pregătite. A fost motivația extraordinar de mare și tot ce m-am lăsat competiția asta să dau afară, ca momente, m-a lăsat să gândesc eu tot și să pun eu la cale tot. Mi-am pus creativitatea la bătaie și mi-am dat seama că nu mă pot baza pe nimeni mai mult decât pe mine însămi. Faptul că nu am câștigat competiția asta, pentru mine, nu reprezintă niciun fel de neliniște”, a declarat artista pentru wowbiz.ro.

“M-am rugat la Dumnezeu și am zis așa: Doamne, dacă nu câștig eu, ajută-mă să mă pot bucura pentru fata care câștigă!… M-am bucurat tare pentru Alexandra și chiar cred din suflet că merită titlul ăsta! Eu am învățat foarte multe de la ea, am fost fericită și cred că între mine și ea a fost competiție frumoasă. Nu există bucurie mai mare ca faptul că am participat!”, a completat Theo Rose.

citește și...