Traumele prin care a trecut Nicoleta Voicu în căsnicie. ”S-a ajuns și la poliție”

18.02.2021, 10:25
Traumele prin care a trecut Nicoleta Voicu în căsnicie. ”S-a ajuns și la poliție”
Traumele prin care a trecut Nicoleta Voicu în căsnicie. ”S-a ajuns și la poliție”

Interpreta de muzică populară Nicoleta Vociu a avut parte de o căsnicie traumatizantă.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, cântăreața de muzică populară Nicoleta Vociu a scos la iveală amănunte neștiute din fostul ei mariaj. Artista a trăit adevărate traume alături de bărbatul pe care l-a cunoscut în studenție.

”Ne-am cunoscut la facultate, studenți fiind. Căsnicia mea a fost cu multe rele. A durat 20 de ani, pentru copil. A fost iubire la început, dar a fost o căsnicie sufocantă. De exemplu, o ceartă pornită de dimineață se termina când se săruta el. S-a ajuns și la poliție. A fost agresiune, o teroare psihică, avem 45 de kg, plângeam, eram nemâncată. Stăteam și pe strada la două noaptea, venea și poliția, dar când veneau, el se liniștea și ei vedeau că era liniște. Dar până să am curajul să sun la poliție mi-au trebuit ani de traume. Nu a fost acea bătaie care să lase urme, dar… Era foarte gelos. A mai fost o tentativă de divorț, dar eu n-am bănuit nimic. Am dus copilul la grădiniță și după am verificat cutia poștală și am văzut decizia de divorț. Am căzut pe acele trepte, a fost un șoc, am conștientizat că pierdeam copilul pentru că nu aveam un loc de muncă”, a povestit Nicoleta Voicu, potrivit spynews.ro.


Nicoleta Voicu: ”Făceam atacuri de panică din cauza lui de vreo două ori pe lună”

Artista a făcut dezvăluit și prin ce a trecut după divorț.

”După divorț am simțit ca am o eliberare. De data aceea eu am decis să divorțez, făceam atacuri de panică din cauza lui de vreo două ori pe lună. De multe ori plângeam pe drum și la intrarea în curte încercam să par bine. Dacă aș povestit totul, ar plânge și frunzele în pom. M-a durut suferința copilului meu și acum am rămas singură în cele mai grele clipe”, a spus vedeta.

Nicoleta Voicu a mai mărturisit că deși a avut o relație extrem de bună cu fiul ei, ulterior acesta a dat-o uitării. „Eu le-am dus (n.r. violențele îndurate din partea soțului) că am fost adult. M-a durut suferința copilului meu și acum mă doare că m-am dăruit pentru toți și am rămas singură. Nu îmi recunosc copilul. Nu știu ce oameni sunt în jurul lui, pentru că el a fost martorul multor suferințe. Cu el m-am consultat la divorț. Când am venit aici prima dată și am rămas singură și casa asta era goală. Era un hambar. Au fost multe lucruri grele”, a mai spus aceasta la Antena Stars.

citește și...