De ce Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu fiul ei. A fost renegată de propriul copil: ‘De un an n-a mai dat niciun semn de viață’

18.12.2020, 10:04
De ce Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu fiul ei. A fost renegată de propriul copil: 'De un an n-a mai dat niciun semn de viață'
De ce Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu fiul ei. A fost renegată de propriul copil: 'De un an n-a mai dat niciun semn de viață'

Nicoleta Voicu a povestit recent că nu a mai vorbit cu fiul ei de aproape un an. Interpreta de muzică populară și băiatul său nu au mai luat contact de la începutul acestui an. 

Nicoleta Voicu a mărturisit că relația cu propriul fiu s-a răcit brusc și trăiește un coșmar de când acesta nu i-a mai dat niciun semn.

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a precizat că totul a pornit de la un tort. Solista a făcut declarații la Antena Stars despre momentul în care s-a produs ruptura.

Nicoleta Voicu, renegată de propriul copil

Cei doi s-au certat pe 1 februarie, chiar de ziua artistei. Nicoleta Voicu și-a exprimat dorința de a avea un tort aniversar care costa mai mult decât își putea permite fiul ei să cumpere. De aici, lucrurile au degenerat, iar băiatul Nicoletei a decis să întrerupă orice legătură cu cea care i-a dat viață.

De aproape un an de zile, fiul meu nu a mai dat niciun semn de viață și avem așa o legătură mamă-copil mai puțin ok. Lucrurile au fost banale. Chiar de ziua mea, de 1 februarie, mi-am exprimat și eu dorința de a avea un tort și lucrurile au degenerat… Ar fi fost cam scump, s-ar fi ajuns la 70 de lei. Eu i-am spus: ”cumpără că ți-l plătesc”, dar…”, a spus Nicoleta Voicu la Antena Stars.

De la ce a pornit cearta

Nicoleta Voicu a mai dezvăluit că băiatul ei a blocat-o pe toate rețelele de socializare, ca să nu mai aibă nicio modalitate de a da de el. De asemenea, solista se teme să meargă acasă la băiatul ei.

‘Eu am făcut mulți pași ca mamă. I-am trimis mesaj. A ales să mă blocheze pe toate rețelele de socializare, telefonul lui este blocat. Am mers la un loc de muncă unde știam că s-ar putea să-l găsesc. Din păcate, și-a schimbat locul de muncă și nu l-am găsit acolo.

Am vrut să merg, însă nu îndrăznesc să sun la ușă că nu știu ce reacție va avea. Am vrut să merg în spatele blocului, să-l văd măcar prin casă, dar m-am gândit c-o să mă răscolească atât de tare încât o să-mi fie și mai dor și mi-am reprimat această dorință. Îmi este foarte greu, pentru că eu știu cât iubesc acest copil’, a mai declarat Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.

citește și...