Trauma Ginei Pistol. ”M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

13.06.2022, 15:42
Trauma Ginei Pistol. ”M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”
Trauma Ginei Pistol. ” M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Prezentatoarea de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, a fost invitată la un podcast, unde și-a deschios sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai dureroase perioade din viața sa, în copiulărie, când părinții ei divorțau și se judecau pentru custodia ei. ”M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”, a mărturisit Gina Pistol.

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Prezentă la un podcast, Gina Pistol a făcut mărturisiri despre una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Este vorba despre copilărie, când părinții vedetei au divorțat și s-au judecat pentru custodia ei.

Trauma Ginei Pistol. ”Atunci m-am simțit a nimănui”

“Nu prea vorbesc despre acest subiect, nici cu ai mei, cu mama. Ai mei se despărțiseră. Tata se judeca cu mama pentru custodia mea și m-a dus la o doamnă, nu știu cine e acea femeie, am înțeles că a și decedat între timp și nu mi-a explicat nimeni de ce, ce mi se întâmplă. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Dar nu a venit nimeni să îmi zică, copilului, ”Măi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită sau că nu ești a cuiva””, a povestit Gina Pistol, potrivit wowbiz.ro.


”Atunci m-am simțit a nimănui. Femeia aceea era agresivă, pentru că ea la rândul ei avea niște probleme. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură dată mi-a dat o palmă. Atunci m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa”, a completat vedeta de televiziune.

citește și...