Daniela Gyorfi și George Tal spun tot despre relația lor. Sunt împreună de 15 ani

06.08.2020, 11:42
Daniela Gyorfi și George Tal spun tot despre relația lor. Sunt împreună de 15 ani
Daniela Gyorfi și George Tal spun tot despre relația lor. Sunt împreună de 15 ani

Cântăreața Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu de 15 ani. Cei doi au făcut dezvăluiri despre relația lor.

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 15 ani, însă nu s-au căsătorit. Din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Maria. Despre viața lor de cuplu au făcut cei doi dezvăluiri pentru click.ro.

“Eu şi George avem o relaţie normală, cu bune şi cu rele, cu minusuri, cu plusuri, ne mai certăm în familie, ne împăcăm, suntem doi oameni normali, maturi, fiecare cu câte o căsnicie la activ, probabil că a cântărit şi asta. Important e că până la urmă, dacă există dragoste, compatibilitate, acelaşi sentiment, nu te desparţi.

Noi suntem de 15 ani împreună, ne iubim ca-n prima zi. Ne-am cunoscut în Germania. Eu eram într-un turneu, a venit la spectacol. La început nu credeam nici unul în relaţia asta, dar până la urmă s-a întâmplat!”, a spus artista pentru sursa citată mai sus.

”Ca om, este unul dintre cei mai răbdători pe care i-am întâlnit”

George Tal a avut numai cuvinte de laudă la adresa celei care este parteneră de viață.

”În relaţia mea cu Daniela este dragoste, respect, o relaţie cu bune şi rele. Ca om, este unul dintre cei mai răbdători pe care i-am întâlnit, foarte modestă, cu foarte multe calităţi pe care le poţi descoperi doar când cunoşti omul Daniela îndeaproape. Profesional, este pentru mine un artist complet, îi place foarte mult ceea ce face. Am toată admiraţia pentru ea că de ani de zile se menţine destul de sus pentru genul de muzică pe care îl cântă!”, a spus acesta.


George Tal a vorbit și despre fiica lor, Maria, în vârstă de nouă ani.

”Maria ne completează şi este rodul iubirii noastre! Încercăm să ne menţinem şi relaţia noastră constă în faptul că o avem pe Maria şi ea este cea mai mare realizare a noastră şi ne bucurăm foarte mult că suntem părinţii ei”, a declarat el.

citește și...