Daniela Gyorfi, pe mâna esteticianului. ”Îmi place să am grijă de mine”

15.07.2020, 14:40
Daniela Gyorfi, pe mâna esteticianului. ”Îmi place să am grijă de mine”
Daniela Gyorfi, pe mâna esteticianului. ”Îmi place să am grijă de mine”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 51 de ani, este una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care vorbesc deschis despre intervențiile estetice la care a recurs.

De curând, Daniela Gyorfi s-a lăsat din nou pe mâna medicului estetician. Potrivit spynews.ro, artista și-a făcut o intervemnție la nivelul mâinilor, pentru a le conferi un aspect mai tânăr.

„Sunt foarte pregătită. Ceea ce fac foarte mulți oameni și nu spun, eu am bunul simț și spun. Nu este un chin, este absolut ceva normal, dacă ai riduri, există niște tehnici. De exemplu, sprâncenele mi-au căzut la un moment dat, cade arcada. (…) Pe mine pielea mă deranjează. Cred că și de la soare și de la mănuși”, a explicat vedeta.

Își face botox o dată pe an

Daniela Gyorfi a explicat că prima intervenție estetică pe care și-a făcut-o a fost la nivelul bustului. Ulterior a recurs la botox. Artista a afirmat că obișnuiește să-și pună botox o dată pe an.

„Prima mea ajustare a fost la sâni. Restul, cu botoxul, de acum vreo 15 ani am început să îmi fac odată pe an sau mai puțin, în funcție de substanță, de cât a ținut. Mi-am făcut și umplere de cearcăne acum vreo 4 ani de zile”, a mai spus artista.

Alte intervenții, în toamnă

Daniela Gyorfi a dezvăluit că în toamna acestui an vrea să meargă la specialiști pentru a-și face un tratament pentru gât, decolteu și genunchi.

”În toamnă vreau să-mi facă terapia aia pentru gât, pentru decolteu și deasupra genunchilor. (…) Când am vrut să mă programez eram la coadă cu fetele astea de vreo 20 de ani. (…) Îmi place să am grijă de mine”, a afirmat cântăreața.

A avut și probleme din cauza intervențiilor la care a recurs

Artista a recunoscut că au fost și intervenții care nu au decurs așa cum și-ar fi dorit ea.

„Și la buze am avut intervenții care nu au fost ok… Dantura pentru mine a fost o mare problemă, o mare provocare. Când mi-am pus și eu fațete prima dată, de acolo mi s-a tras toată strâmbătura de la față”, a mărturisit solista, citată de sursa mai sus-menționată.

„Mi-am făcut o operație la nas, deși nu trebuia…”, a mai spus ea.

citește și...