Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, are coronavirus. Este internat la Matei Balș

20.06.2020, 09:38
Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, are coronavirus. Este internat la Matei Balș
Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, are coronavirus. Este internat la Matei Balș

Toto Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a fost depistat cu COVID-19. Acesta se află internat la Institutul Matei Balș.

Toto Dumitrescu, care se numără printre vedetele care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te Cunosc de Undeva”, a fost depistat cu coronavirus, relatează gandul.ro.

Toto Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, se află internat la Institutul Matei Balș din Capitală de câteva zile.

Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu ar fi luat virusul de la celebrul cântăreț Marcel Pavel, primul dintre concurenții de la show-ul ”Te cunosc de undeva” care a fost depistat cu coronavirus.

Mai multe vedete care au legătură cu acest show au fost infectate cu noul coronavirus.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu au fost, cu toți, depistați pozitiv și acum se află sub tratament.

Inițial, Marcel Pavel credea că a răcit la filmările emisiunii ”Te cunosc de undeva”,

”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”,spunea artistul înainte de a ajunge la spital, unde a fost intern.at

Alți artiști care fac parte din show-ul de la Antena 1 și-au făcut testele pentru coronavirus, care au ieșit negative. Este vorba despre Monica Anghel, Jo0jo, pe numele ei real Cătălina Grama, Tavi Clonda, Andreea Bălan și alții.

Ce spunea Toto Dumitrescu înainte de filmările de la ”Te cunosc de undeva”

Toto Dumitrescu se numără printre cei 11 concurenți care participă la noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, perezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși la Antena 1.

“Voiam sã mã pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar aceastã emisiune mã antreneazã şi mã încearcã exact cum mi-am dorit. Totodatã, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert!”, spunea Toto Dumitrescu înainte de participarea la show-ul respectiv.

citește și...