Adda, de la ”Asia Express” la ”Te cunosc de undeva”. Cine sunt artiștii care concurează în noul sezon al emisiunii

09.06.2020, 12:43
Adda, de la ”Asia Express” la ”Te cunosc de undeva”. Cine sunt artiștii care concurează în noul sezon al emisiunii
Adda, de la ”Asia Express” la ”Te cunosc de undeva”. Cine sunt artiștii care concurează în noul sezon al emisiunii

După ce a participat la ”Asia Express”,  cântăreața Adda face parte dintr-un alt proiect al Antenei 1. Vedeta este una dintre concurentele din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”.

Adda a fost una dintre cele mai contoversate vedete care au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Aceasta a fost în centrul atenției din cauza comportamentului pe care l-a avut față de partenerul ei de viață, Cătălin Rizea, și nu numai. Cei doi s-au aflat în ultimele trei echipe care au rămas în concurs, fiind eliminați înainte de marea finală a competiției.

Acum, Adda face parte dintr-un alt proiect de la postul de televiziune Antena 1. Aceasta este una dintre concurentele din noul sezon al show-ului transformărilor ”Te cunosc de undeva”.

“M-am gândit că este o emisiune foarte tare, care te pune în dificultate şi te scoate din zona ta de confort şi, dacă am trecut prin “Asia Express” şi am supravieţuit, de ce să nu accept şi această provocare?! Şi această emisiune mă va scoate din zona de confort şi fizic, şi psihic şi vocal, dar nu mi-e teamă.

Până la urmă asta este frumuseţea emisiunii, să accepţi provocările ruletei, dacă am face doar personaje care ne-ar ţine în zona de confort, care ar mai fi şmecheria, am fi toţi buni! Asta e şi ideea, să ne distrăm, să nu ne iasă din prima personajul, e foarte tare, totul e la superlativ aici!”, a declarat Adda, citată de spynews.ro.

Ce vedete mai participă la show

Pe lângă Adda, la noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” vor mai participa: Monica Anghel și Marcel Pavel, Romică Țociu și Adriana Trandafir, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Jojo, Ami, Tavi Clonda și Toto Dumitrescu.

Cel de-al 15-lea sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, și care îi are ca jurați pe Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan va fi difuzat în această toamnă, la Antena 1.

citește și...