Marcel Pavel, mărturii cutremurătoare de pe patul de spital! A fost diagnosticat cu COVID-19: ‘Am fost la un pas de moarte’

19.06.2020, 13:56
Marcel Pavel, mărturii cutremurătoare de pe patul de spital! A fost diagnosticat cu COVID-19: 'Am fost la un pas de moarte'
Marcel Pavel, mărturii cutremurătoare de pe patul de spital! A fost diagnosticat cu COVID-19: 'Am fost la un pas de moarte'

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus! Solistul de 60 de ani este internat de miercuri seară, 17 iunie, la Institutul Matei Balș din Capitală. După ce a fost confirmat cu COVID-19, artistul a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate.

Marcel Pavel a trecut prin momente grele

Înainte de a fi diagnosticat cu coronavirus, Marcel Pavel mărturisea că el crede că a răcit la filmările emisiunii ‘Te cunosc de undeva’, de la Antena 1. Din păcate, artistul s-a simțit din ce în ce mai rău și a ajuns pe mâinile medicilor.

Marcel Pavel a povestit că a trecut prin momente dificile în ultimele zile din cauza infectării cu coronavirus.

‘Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! Privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!

Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului “Matei Balș”, condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului “Matei Balș‘, a a scris Marcel Pavel pe pagina sa de Facebook.

Marcel Pavel și-a infectat colegii

În ultimele zile, Marcel Pavel a mers şi la câteva emisiuni tv, pentru a-şi promova noul său single, “Zâna mea frumoasă din poveşti”. Astfel, artistul a putut fi văzut de fani la Antena Stars sau la emisiunea ‘Vorbeşte lumea’ pe Pro TV.

‘Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ’, spunea Marcel Pavel în urmă cu câteva zile.

citește și...