Toto Dumitrescu, prins drogat la volan! Ce se va întâmpla cu fiul lui Ilie Dumitrescu

06.09.2020, 00:59
Toto Dumitrescu, prins drogat la volan! Ce se va întâmpla cu fiul lui Ilie Dumitrescu
Toto Dumitrescu, prins drogat la volan!

Probleme mari pentru fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu! Toto Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, a fost oprit de către Poliția Rutieră și depistat pozitiv pentru consumul a două substanțe interzise, scrie Libertatea.ro.

Tânărul s-a ales cu dosar penal, în urma unei acțiuni întreprinse de Poliție pe străzile din Capitală, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Toto Dumitrescu ar fi consumat două substanțe interzise: cocaină și canabis.

Toto Dumitrescu, prins drogat la volan!

Conform sursei citate mai sus, Toto Dumitrescu a fost dus Institutul de medicină legala pentru a i se preleva probe biologice

‘Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal’, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Toto a avut coronavirus

Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 la finalul lunii iunie.

Tânărul s-a infectat după ce a participat la emisiunea ‘Te cunosc de undeva’, de la Antena 1. La vremea respectivă, mai multe vedete care au legătură cu acest show au fost infectate cu coronavirus. Tatăl lui, Ilie Dumitrescu, a mărturisit că acesta a fost asimptomatic.

Toto Dumitrescu se numără printre cei 11 concurenți care participă la noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși la Antena 1.

“Voiam să mă pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar această emisiune mã antreneazã şi mă încearcă exact cum mi-am dorit. Totodată, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert!”, spunea Toto Dumitrescu înainte de participarea la show-ul de la Antena 1.

citește și...