FOTO EXCLUSIV / Fiul lui Ilie Dumitrescu, dezmăț la malul mării. Toto și-a sufocat iubita cu îmbrățișări și sărutări! Avem dovada că este amorezat până peste cap

31.08.2020, 20:00
FOTO EXCLUSIV / Fiul lui Ilie Dumitrescu, dezmăț la malul mării. Toto și-a sufocat iubita cu îmbrățișări și sărutări! Avem dovada că este amorezat până peste cap
Fiul lui Ilie Dumitrescu, dezmăț la malul mării

Nici bine nu s-a vindecat de coronavirus că a și dat fuga pe litoralul românesc pentru distracție! Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 la finalul lunii iunie.

Tânărul s-a infectat după ce a participat la emisiunea ‘Te cunosc de undeva’, de la Antena 1. La vremea respectivă, mai multe vedete care au legătură cu acest show au fost infectate cu coronavirus. Tatăl lui, Ilie Dumitrescu, a mărturisit că acesta a fost asimptomatic.

‘Toto se simte foarte bine, este asimptomatic. Eu nu am fost in contact cu el din ianuarie. Lotul în care și fiul meu, Toto, a fost testat pozitiv, există acolo un prezentator care a spus că și-a luat femeia și s-a testat. Trei au fost negativi și ea pozitiv’, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Fiul lui Ilie Dumitrescu are o iubită

Imediat ce a avut permisia de a ieși din izolare, Toto Dumitrescu nu a stat pe gânduri și a fugit la mare. Nu singur, ci însoțit de prieteni, dar și de iubita lui. Paparazzi TACATACA l-au surprins în acțiune pe fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, într-un club de fițe din stațiunea Mamaia. Toto a oferit un show de zile, împreună cu partenera sa, de care nu s-a dezlipit nicio clipă.

Toto are fluturaşi în stomac, iar asta se poate vedea în galeria foto de mai sus. Dacă până acum a reușit să își țină iubita ascunsă de ochii curioşilor, iată că acum a dat cărțile pe față. Tinerelul a ținut să le demonstreze amicilor săi că are toate atuurile pentru a da pe spate, ‘la figurat’, orice fată. Și a cam reușit!

În plus, nu și-a putut ține mâinile departe de focoasa brunetă care îl însoțea și a pipăit-o de mama focului. Că deh, așa sunt tinerii când se îndrăgostesc… își pierd mințile.

Toto Dumitrescu nu a ezitat să își expună pasiunea în văzul tuturor! Actorul și-a sufocat iubita cu îmbrățișări și sărutări, de parcă ar fi fost ultima dată când făcea acest lucru. Nici nu este de mirare de ce bruneta nu i-a putut rezista și i-a răspuns cu aceleași gesturi.

Nu știm dacă de vină a fost licoarea magică a lui Bachus sau fiul lui Ilie Dumitrescu chiar s-a amorezat până peste cap. Până de curând, el dezvăluia că nu are nicio iubită, însă fotografiile demonstrează cu totul altceva. Un lucru, însă, este cert: noaptea a fost cu adevărat incendiară pentru Toto 🙂

Fiul lui Ilie Dumitrescu a făcut actorie

Fiul lui Ilie Dumitrescu a absolvit Facultatea de Film și Teatru Mandragora din Londra. Pe când avea doar 16 ani, el a fost distribuit în primul său rol, iar în 2015 a jucat în filmul „Palatul pionierilor” (rol – Veronel Milenkovici), în regia lui Bobby Păunescu.

‘Am jucat roluri și am manipulat prin actorie încă de mic copil. Mă pot exprima cu adevărat, fără filtru, atunci când sunt în pielea altui personaj, iar felul acesta, nu sunt supus răspunderii sau justificării deoarece nu sunt eu. Pe de altă parte, sunt eu pe deplin doar atunci când joc, pentru că simt și răscolesc în mine adevăratele trăiri cu care nu mă pot confrunta nevătămat în viața de zi cu zi’, mărturisea Toto Dumitrescu, într-un interviu pentru alistmagazine.ro.

citește și...