Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Mărin. Dezvăluiri din relația lor de cuplu

10.10.2020, 12:27
Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Mărin. Dezvăluiri din relația lor de cuplu
Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Mărin. Dezvăluiri din relația lor de cuplu

Cântăreața Theo Rose se iubește cu nepotul celebrului Nea Mărin. Artista a oferit detalii despre relația lor.

Theo Rose trăiește o poveste de iubire cu Alexandru Leonte, nepotul celebrului coregraf de dansuri tradiționale Nea Mărin. Cei doi sunt împreună de trei ani, iar cântăreața este mai fericită ca niciodată alături de Alex.

„Sunt fericită şi liniştită. Sunt cu Alex de 3 ani şi este pentru mine un sprijin extraordinar. Ne-am cunoscut la un eveniment la care cântam şi ne-am cam îndrăgostit. Am lăsat puțin timp să înțelegem ce se petrece cu noi, şi apoi ne-am mutat împreună. Dar, înainte de asta, l-am ținut puțin pe jar. Îmi place să îl tachinez”, a declarat Theo Rose pentru revista Viva.

Ce îi place lui Theo Rose la iubitul ei

Theo Rose a dezvăluit, în cadrul aceluiași interviu, ce îi place cel mai mult la iubitul ei, Alex.

„Îmi place foarte tare că e protector. Nu e nevoie să fie fizic cu mine ca să mă simt protejată. Dă un telefon şi cineva are grijă să fiu în siguranță oriunde aş merge. Pe lângă asta, e descurcăreț. Pentru el nu există situație fără rezolvare, ceea ce, de multe ori, mă salvează. Eu mai am momente de blocaj, când efectiv rămân fără resursele pentru a găsi o rezolvare, şi atunci intervine el, salvându-mi viața. E şi foarte inteligent. Are cunoştințe din aproape orice domeniu şi e foarte curios să afle tot mai mult. De frumusețe nu mai zic… E superb!

Defectele lui ar fi următoarele: e dezordonat, iar asta mă scoate din sărite de cele mai multe ori. Se enervează foarte rar, dar, atunci când o face, îşi revine foarte greu, şi asta mă agită teribil în acele situații. Şi aici se cam termină lista cu defectele lui Alex”, a mai spus Theo Rose.

Vedeta afirmă că nu se simte încă pregătită să-și întemeieze oi familie.

„Până acum doi ani, îmi doream să mă căsătoresc şi să devin mamă rapid. Să fiu mama mândră şi tânără a trei copii superbi. De doi ani au început să mă cam sperie aceste gânduri. Probabil pentru că simt că se apropie vârsta când aş putea face aceşti paşi şi realizez ce presupune o viață de familie şi cât de nepregătită sunt pentru nişte responsabilități atât de mari”, a completat ea.

citește și...