FOTO / Cum arată Theo Rose în costum de baie. ”Nu prea mă simțeam în largul meu la plajă”

02.06.2020, 11:31
FOTO / Cum arată Theo Rose în costum de baie. ”Nu prea mă simțeam în largul meu la plajă”
FOTO / Cum arată Theo Rose în costum de baie. ”Nu prea mă simțeam în largul meu la plajă”

Cântăreața Theo Rose are o siluetă perfectă, pe care și-a afișat-o de curând în costum de baie.

Pe contul ei de socializare, Theo Rose a publicat două fotografii în care apare în costum de baie. Tânăra artistă arată foarte bine, iar fanii au fost încântașți să o vadă astfel.

Cu toate acestea, Theo Rose a mărturisit că nu se prea simțea în largul ei la plajă.

”Nu prea mă simțeam în largul meu la plajă. Să fiu în costum de baie printre oameni era stânjenitor uneori. N-am corp de model, nici un bust generos, nici picioare perfecte și sunt minionă, dar am învăț/at de la cei mai buni că exista niște reguli care țin de proporții, pe care dacă le respecți, reușești să te pui în valoare oricum ai arăta, alegând piesele potrivite”, a mărturisit vedeta care este una dintre concurentele de la show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

”Frumoasă femeie”, ”Arăți senzațional”, ”Ești superbă, ești naturală din toate punctele de vedere”, ”Arăți bine și așa, chiar dacă tu ai fi vrut să arăți mai bine cu forme”, ”Rști super sexy în costum de baie! Ai un corp de nota 10”, ”Arăți foarte bine”, ”Arăți mai bine ca multe alte modele”, ”Ai un corp superb”, ”Aăți extraordinar de bine”, ”Topmodel”, au complimentat-o fanii pe Theo Rose.

Are stări de anxietate

Theo Rose le-a povestit fanilor săi că se confruntă u stări de anxietate.

”Mi-a lăsat cineva comentariu în care a zis că am cel mai mișto abdomen pe care l-a văzut vreodată. Și mă gândeam de ce am eu abdomen. Eu am abdomen nu pentru că fac sport, că eu înainte cu o zi de Paște n-am mai făcut niciun sport, că au revenit stările alea de anxietate și am stat și am vomitat mult, mă rog… așa se manifestă la mine tulburările alea și nu pot să mă alimentez cum trebuie.

Nici nu pot să mănânc prostii. Trebuie să mănânc doar ce trebuie, că dacă mănânc c****, mai rău stau cu capul în wc, zac acolo lângă el. Ultima data mi-am făcut și o poză lângă wc ca să am eu amintire. Nu vreți să știți, eu sunt nebună rău de tot, pe bune.

Eu am abdomen, dar de ce am abdomen? Pentru că nu mă alimentez suficient. De ce nu mă alimetez suficient? Pentru că sufăr de anxietate, ceea ce e groaznic”, a spus Theo Rose, potrivit revistei Viva.

citește și...