Theo Rose și-a încercat norocul în actorie. Cum a ajuns să dea probe pentru pelicula „Oh, Ramona!”

17.01.2022, 17:03
Theo Rose și-a încercat norocul în actorie. Cum a ajuns să dea probe pentru pelicula „Oh, Ramona!”
Theo Rose și-a încercat norocul în actorie. Cum a ajuns să dea probe pentru pelicula „Oh, Ramona!”

Cântăreața Theo Rose, pe numele său real Theodora Maria Diaconu, a făcut dezvăluiri în cadrul unui poodcast. Artista, în vârstă de 24 de ani,  a mărturisit că și-a încercat norocul în actorie. Aceasta a dat probe pentru pelicula ”Oh, Ramona!”. Artia a dat detalii despre această experiență la podcastul realizat de Horia Brenciu.

Theo Tose a fost prezentă la podcastul realizat de Horia Brenciu, undee a povestit cum a ajuns să dea probe pentru pelicula ”oh, Ramona!”.

„A făcut băiatu’ ăsta de la radio, Andrei Ciobanu, cartea Suge-o Ramona, după care s-a hotărât să facă un film (n.r. Oh, Ramona). Ați văzut, nu am eu rolul Ramonei, deci nu am luat castingul. Dar m-am dus la casting”, a spus vedeta, citată de protv.ro.

 

Theo Rose și-a încercat norocul în actorie. ”L-am mozolit pe băiatul ăla, l-am făcut terci acolo”

Theo Rose a povestit cum au decurs probele pentru filmul respectiv și cum s-a descurcat cu partenerul: „Era una dintre scenele în care Ramona voia să facă sex cu băiatul, Andrei. El era foarte rușinos și ea a râs și își bătea joc de el… Primul gând a fost, mamă, plec. Să plec sau s-o fac acu’ și, indiferent cum iese… măcar să știu că am făcut-o? Și l-am luat pe băiat, hai! Am trântit ușa de perete, ne-am aruncat pe canapeaua aia, am început să ne pupăm, că ne-am pupat pe bune, și ce crezi? Într-un exces de nebunie, am dat și tricoul jos. Am rămas într-un body. L-am mozolit pe băiatul ăla, l-am făcut terci acolo. Nici n-am stat cu fața la cameră, că habar n-aveam că trebuie să stau cu fața”, a detaliat cântăreața.

„Când am ieșit, mi-a spus fosta mea manageră, zice: Ce i-ai făcut lu’ băiatu’ ăla că zice: să nu-i spuneți, da’ până acum a fost cea mai bună”, a încheiat Theo Rose.

Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Mărin

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, formează un cuplu de mai bine de patru ani.

Întrebată dacă a fost cerută de soție, Theo Rose a răspuns: ”Alex e la muncă… da nici nu visez la chestia asta. Se întâmplă lucruri în viața mea, nu știu dacă asta m-ar face fericită acum. Suntem bine, viețile noastre personale, profesionale sunt OK, nu stau acum să-mi fac planuri, că n-am timp. Dacă o fi o perioadă în care să meargă așa și așa cu muzica, o să zic hai să mai facem și noi un eveniment”.

citește și...