Theo Rose se confesează. ”A fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine”

20.04.2021, 17:01
Theo Rose se confesează. ”A fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine”
Theo Rose se confesează. ”A fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine”

Cântăreața Theo Rose a explicat care a fost motivul pentru care a început să cânte și manele.

Theo Rose, în vârstă de 23 de ani, a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, unde, printre altele, a vorbit și despre colaborarea sa cu diverși maneliști. “Când am cântat manele, a fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine. Prima dată am cântat o manea cu Jean de la Craiova, apoi cu Florin Salam, Bogdan de la Ploiești, cu care m-au și cuplat, și cu Jador. Lucrurile au luat- o razna în muzică în ultima perioadă. Pe mine nu mă deranjează să cânt manele. Știu că m-a judecat multă lume. Dar s-au mai schimbat gusturile noii generații acum”, a declarat artista, citată de click.ro.

Theo Rose a mărturisit și că își dorește să reprezinte România la concursul Eurovision. „Da, vreau să reprezint România la Eurovision. Sper să nu mă judece că am cântat și manele. Nu are nici o legătură, vocea tot aia e, o ai sau nu. Ba chiar la manele pot să spun că e totul mult mai adevărat, mai real, acolo trebuie să cânți live, să faci dedicații, nu e așa ușor. Dar știu că cei din TVR sunt mai conservatori”, a spus ea.

Theo Rose, declarații despre relația cu nepotul lui Nea Mărin

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, formează un cuplu de mai bine de patru ani. Artista a dat detalii despre relația sa cu Alex la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Cântăreața a povestit cum a început povestea ei de dragoste cu nepotul lui Nea Mărin.

“Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin vrea să mă cunoască. Era frumușel, cu ochii albaștri. Dar mi-au zis: ”vezi că e cu nevastă-sa!” El avea o prietenă atunci, era relația destul de serioasă. După câteva luni însă s-au despărțit. El m-a contactat pe Instagram și i-am zis să termine cu fata aia și după mai vorbim. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun”, a afirmat Theo Rose.

citește și...