Theo Rose, incident paranormal. ”M-a făcut să am convingerea că există o legătură între lumile astea”

30.03.2022, 20:35
Theo Rose, incident paranormal. ”M-a făcut să am convingerea că există o legătură între lumile astea”

Theo Rose a avut parte de un incident cu totul și cu totul controversat. Vedeta a relatat o experiență paranormală pe care a trăit-o. Solista a experimentat un fenomen paramonarmal, după moartea bunicii ei. ”M-a făcut să am convingerea că există o legătură între lumile astea. Cei de dincolo chiar ne pot trimite niște semne, a spus vedeta. 

Theo Rose a acceptat o provocare de la fanii ei, iar una dintre ele a fost să povestească o experiență paranormală prin care a trecut. Artista  le-a mărturisit fanilor din mediul virtual un moment surprinzător care a avut loc recent în locuința sa.

Vedeta a mărturisit că și-a dat seama că există o legătură între lumea viilor și a morților.

Theo Rose a trăit o experiență paranormală

„După ce a fost înmormântarea bunicii mele, după ce am terminat cu pomana și cu masa care se dă după înmormântare, eram toți la ea în bucătărie și stăteam toată familia și vorbeam. La un moment dat a bătut de trei ori în geam și am ieșit în secunda aia eu pe ușă și nu era absolut nimeni, ceea ce m-a făcut să am convingerea că există o legătură între lumile astea. Cei de dincolo chiar ne pot trimite niște semne, ne pot contacta într-un fel sau altul”, a le-a povestit Tho Rose fanilor ei, pe InstaStory.

Prima care a dezvăluit că a trecut printr-un fenomen paranormal a fost Bianca Drăgușanu. Blondina a ajuns să dea cu tămâie prin casă. Vedeta a început astfel procesul de ”curățare a energiilor”.

Bianca Drăgușanu, bântuită de spiritele rele

„În timp ce noi găteam, a sărit capacul unei lumânări, ceea ce mie mi se pare un fenomen extraparanormal și de dat la știri. (…) Și ne-am gândit să dăm cu tămâie, pentru că asta fac vrăjitoarele, dau cu tămâie când vin spiritele rele. Râdem, glumim, dar e bine din când în când să cureți energiile și să vii cu altele noi”, a transmis Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.

citește și...