Dezvăluirile lui Carmen Harra. ”Am fost în moarte clinică, după ce am căzut în râul Someş”

12.01.2022, 16:51
Dezvăluirile lui Carmen Harra. ”Am fost în moarte clinică, după ce am căzut în râul Someş”
Dezvăluirile lui Carmen Harra. ”Am fost în moarte clinică, după ce am căzut în râul Someş”

Vizionara Carmen Harra, în vârstă de 66 de ani, a vorbit despre viața asa într-un interviu. Printre altele, aceasta a scos la iveală și un amănunt mai puțin cunoscut din trecutul său, de pe vremea copilăriei. ”Când aveam vreo 6-7 ani, am fost în moarte clinică, după ce am căzut în râul Someş”, a dezvăluit Carmen Harra.

Carmen Harra are o poveste de viață impresionantă. Despre viața sa a dat aceasta detalii într-un interviu pentru clickpentrufemei.ro.

De asemenea, vizionara a explicat și cum a început să fie atrasă de paranormal, după o experiență pe care a trăit-o în copilărie.

Dezvăluirile lui Carmen Harra. ”Am văzut că există ceva dincolo de lumea asta”

Carmen Harra a fost în moartea clinică la vârsta de 6-7 ani: ”Când aveam vreo 6-7 ani, am fost în moarte clinică, după ce am căzut în râul Someş, şi am văzut că există ceva dincolo de lumea asta. De-atunci am început să percep ceva ce părea neobişnuit pentru alţi oameni. Este o abilitate a creierului numită intuiţie, pe care toţi o avem, dar multora le e frică de ea. Eu am cultivat-o. Cred în această lume metafizică, în extrasenzorial, în vieţi paralele, pentru că mi s-au întâmplat lucruri extraordinare, pe care toată viaţa am încercat să le înţeleg, să le demistific, să le analizez, să le studiez. Am şi o diplomă în Psihologie, pentru că m-a fascinat abilitatea creierului de-a trece dincolo de creierul linear”.


Despre cum a ajuns în America, Carmen Harra a declarat: ”Am ajuns în Statele Unite când eram foarte tânără, cu 37 de ani în urmă. M-am obişnuit aici şi am rămas aici pentru că m-am căsătorit cu iubirea vieţii mele, cu care am trăit 27 de ani. Şi da, m-am americanizat în timp, însă am păstrat simţurile româneşti, tradiţiile româneşti, gândirea, iubirea pentru locul unde m-am născut şi graiul românesc. Cred că vorbesc la fel de bine cum am făcut-o întotdeauna, dar nu mai scriu atât de bine, după atâţia ani…”.

Carmen Harra a cântat în Trio Expres. Ce spunea o fostă colegă despre ea

Carmen Harra, cunoscută și sub numele de Carmen Mureșan, a făcut parte din trupa Trio Expres, care s-a bucurat de succes înainte de Revoluția din 1989. Ulterior, Carmen Harra s-a mutat în America, acolo unde și-a făcut o carieră de succes grație previziunilor sale. O fostă colegă din formația Trio Expres a scos la iveală lucruri mai puțin știute despre Carmen Harra, pe care a acuzat-o că că și-a însușit brandul trupei. Este vorba despre Angela Stoenescu, care a cântat alături de Carmen Harra. ”M-am săturat să tac în legătură cu aşa-zisul Trio Expres cu aşa-zisele ”colege” extraordinare ale ”solistei Carmen Mureşan”! Care mai şi frângeau inimi!! Asta cu inimile aşa e, dar nu în această componenţă! Carmen Mureşan avea de fapt backing vocals-uri fără număr, înfiinţat în 1982, după ce nu i-a ieşit figura cu solistica individuală, mergând pe un brand confiscat, fără acordul celorlalte două membre, şi arogându-şi calitatea de lider!”, a spus Angela Stoenescu pentru click.ro.

Angela Stoenescu, Carmen Mureşan şi Angela Olaru

”Ideea este foarte clară, eu am ţinut cârca grupului. Cântam în cor de copil, toate vocile erau puse de mine şi Angela Olaru, care a murit de cancer, le punea rapid pe note. Carmen venea şi punea doar vocea principală. Chiar şi coregrafiile erau gândite de mine, nu toate, dar majoritatea, ca să putem cânta şi dansa. Pentru prima filmare la tv, în 79, cea care ne-a făcut vedete, am muncit o lună zi de zi cu Doina Andronache, prima soţie a lui Cornel Patrichi. Zoe dansa bine, eu la fel, Carmen, deloc. A fost băgată la mijloc. De altfel voce bună, dar stridentă pentru gustul meu ca solist individual, dar împreună cu vocea mea şi a Angelei Olaru a dat bine”, a adăugat aceasta.

citește și...