Bianca Drăgușanu a întâmpinat un incident ”paranormal”. ”Asta fac vrăjitoarele”

29.03.2022, 23:28
Bianca Drăgușanu a întâmpinat un incident ”paranormal”. ”Asta fac vrăjitoarele”
Bianca Drăgușanu, declarații uluitoare despre Cătălin Botezatu. ”Nu există nimeni ca persoană publică în momentul de față să îl egaleze ca bărbat, ca orice”

Bianca Drăgușanu susține că spiritele rele par să-și fi făcut loc în casa ei. Blondina a ajuns să dea cu tămâie prin casă. Vedeta a catalogat un incident drept ”paranormal”. ”Ne-am gândit să dăm cu tămâie, pentru că asta fac vrăjitoarele, dau cu tămâie când vin spiritele rele. Râdem, glumim”.

Diva a declarat că o întâmplare ciudată a existat în casa ei. Un capac de la o lumânare a sărit, ”un fenomen extraparanormal”. Diva a dat cu tămâie, pentru că ”asta fac vrăjitoarele”.

Bianca a pregătit o cina în timp ce începea să purifice casa. Blondina a început procesul de ”curățare a energiilor”.

”Mi se pare un fenomen extraparanormal”

„În timp ce noi găteam, a sărit capacul unei lumânări, ceea ce mie mi se pare un fenomen extraparanormal și de dat la știri. (…) Și ne-am gândit să dăm cu tămâie, pentru că asta fac vrăjitoarele, dau cu tămâie când vin spiritele rele. Râdem, glumim, dar e bine din când în când să cureți energiile și să vii cu altele noi”, a transmis Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.

Bianca Drăgușanu a făcut recent o vizită la cabinetul medicului estetician pentru a-și face o nouă intervenție.

Bianca Drăgușanu, intervenție estetică neașteptată

Bianca a apelat la mezoterapia, denumită și “cocktail-ul frumuseții” reprezintă un tratament minim-invaziv. Vedeta mărturisește că a apelat la o tehnică de rejuvenare a pielii.

Mezoterapia este o procedură minim invazivă. Această procedură crește fermitatea pielii, rejuvenează pielea îmbătrânită și oferă hidratare.

”Am decis ca astăzi să-mi fac un fel de mezoterapie la mâini. Nu de alta, dar trebuie să ne îngrijim cu totul, nu doar fața, nu doar buzele, nu doar botoxul, nu doar ridurile, nu doar sâni. Toate procedurile sunt extraordinare. Mie îmi place să fiu frumoasă, frumusețea presupune anumite sacrificii. Atunci, să-i dăm drumul – a spus Bianca Drăgușanu, într-un Instastory, în dreptul unei fotografii în care le arată tuturor cum îi este injectat “cocktail-ul” în mâini”.

citește și...