Theo Rose, dezvăluiri din trecutul său. ”Tata mi-a propus să mă angajez profesoară”

01.03.2021, 16:05
Theo Rose, dezvăluiri din trecutul său. ”Tata mi-a propus să mă angajez profesoară”
Theo Rose, dezvăluiri din trecutul său. ”Tata mi-a propus să mă angajez profesoară”

Cântăreața Theo Rose a făcut dezvăluiri din trecutul său. Artista a povestit că tatăl său i-a propus la un moment dat să se angajeze ca profesoară.

Theo Rose a dat detalii din trecutul său la Antena Stars. Printre altele, artista a mărturisit cât de greu i-a fost să reușească în lumea artistică. ”A fost foarte greu să reușesc. Abia acum sunt într-un punct în care încep lucrurile să mi se lege și să meargă și o perioadă cu succes pentru mine. Dar până acum, am avut parte de multe eșecuri, mai ales că de la 15 ani m-am lansat în industrie și încerc să reușesc și a fost un drum lung și anevoios dar și frumos pe lângă asta”, a spus Theo Rose, citată de spynews.ro.

Cântăreața a mai povestit cum tatăl său i-a propus la un moment dat să se angajeze ca profesoară. ”Tata la un moment dat, ca să mai câștig niște bani și pentru că îmi plăcea asta, am început acolo la țară să lucrez cu copii și mi-am creat o trupă de canto muzică ușoară. Și tata mi-a propus să mă angajez acolo profesoară în Izvoare, să am un salariu stabil, să nu mă mai chinui. Am tras foarte tare să reușesc, adică au fost picioarele mele peste tot, nu au muncit alți oameni pentru mine. Mi s-au închis multe uși și a fost tratată ca pe ceva mic și nesimnificativ”, a mărturisit ea.

Ce spune Theo Rose despre operațiile estetice

Theo Rose este o apariție încântătoare în showbiz-ul românesc. Artista a mărturisit, pe contul să de socializare că nu apelează la intervenții estetice, preferând naturalețea.

”Primesc comentarii in care sunt apreciata pentru faptul ca am ales sa nu apelez la interventii estetice de niciun fel si nu o sa o fac, pentru ca naturalul asta se potriveste cu personalitatea mea. Umorul meu nu ar mai avea aceasi credibilitate daca as arata perfect. Nu promovez perfectiunea, dar sunt foarte incantata de felul in care arat”, a spus fosta concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

”Pe de alta parte, sunt in totalitate de acord cu femeile care isi fac imbunatatiri. Sunt in totalitate pro in ceea ce priveste consolidarea increderii de sine, orice ar presupune asta. Evident, insa, trebuie sa existe o limita in orice?”, a completat cântăreața.

citește și...