Theo Rose, dezvăluiri despre jurații de la ”Bravo, ai stil”. Ce a comentat despre Cătălin Botezatu

13.01.2021, 11:41
Theo Rose, dezvăluiri despre jurații de la ”Bravo, ai stil”. Ce a comentat despre Cătălin Botezatu
Theo Rose, dezvăluiri despre jurații de la ”Bravo, ai stil”. Ce a comentat despre Cătălin Botezatu

Cântăreața Theo Rose a făcut declarații neașteptate despre cei trei jurați de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, unde a fost concurentă.

Șase vedete au concurat în finala acestui sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Finala competiției a avut loc în data de 19 decembrie 2020, și a fost câștigată de Alexandra Ungureanu.În finală, Alexandra Ungureanu s-a luptat pentru marele premiu cu Theo Rose.

Theo Rose a făcut acum declarații despre cei trei jurați de la show-ul de stil: Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu. Artista a fost rugată într-un vlog să claseze juriul de la ”Bravo, ai stil”. ”Maurice Munteanu locul 1, Raluca Bădulescu locul 1 și Cătălin Botezatu locul 3. Maurice Munteanu e un om cu cunoștințe nu doar în modă, de toate felurile, ne-a copleșit acolo, cu câtă cultură are omul acesta. E un om minunat despre care nu pot să spun decât de bine. Și pe Raluca Bădulescu aș fi pus-o tot pe locul 1, dar a trebuit să-i clasez. Pe Raluca Bădulescu o iubesc extraordinar de tare. Între noi două o să fie întotdeauna o legătură, iar despre Cătălin Botezatu să nu mă întrebi nimic. Zic așa că și el a avut ceva cu mine și acum pe final pot să spun că și eu am ceva cu el”, a comentat Theo Rose, potrivit wowbiz.ro.

Ce a comentat Theo Rose despre Cătălin Botezatu

Theo Rose a mărturisit cum a reacționat tatăl ei în momentele în care Cătălin Botezatu, unul dintre cei trei jurați de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, i-a criticat aparițiile de la show-ul respectiv.

”Tata, îți dai seama se uită la televizor. Eu am înțeles că poate nu i-o fi plăcut cum m-am descurcat eu în emisiune lui Cătălin, poate nu știu ce… n-am nimic, că nu trebuie să mă placă toată lumea. Știm deja… dar gândește-te la tata. Tată de fată se uită la o emisiune și-l vede pe ăla cum zice: ”Să știi că nu ești cine știe ce și dacă ești doar talentată, n-ai făcut nimic și ești și urâțică”, mi-a zis o dată …”, a spus artista.

”Și gândește-te acum la tata, tată de fată orgolios, gelos, se uită la tv și vede pe unu’ că-i zice așa. Ia fii atent, mă duc acasă o dată și zice tata: ”Făi, să-i zici lui Botezatu ăla că mi-am comandat trei perechi de chiloți de la el doar ca să mă c….. în ei”, a mai spus Theo Rose, conform sursei menționate.

citește și...