Theo Rose, despre căsătoria cu nepotul lui Nea Mărin. ”A început să mă cam sperie”

15.04.2021, 16:12
Theo Rose, despre căsătoria cu nepotul lui Nea Mărin. ”A început să mă cam sperie”
Theo Rose, despre căsătoria cu nepotul lui Nea Mărin. ”A început să mă cam sperie”

Cântăreața Theo Rose a oferit detalii din relația pe care o are cu nepotul lui Nea Mărin.

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, formează un cuplu de mai bine de patru ani. Artista a dat detalii despre relația sa cu Alex într-un interviu pentru click.ro. Theo Rose a mărturisit că nu se gândește la căsătorie, ba chiar este speriată de acest lucru. “Alex e nepotul lui Nea Marin, mama lui e sora lui Marin Barbu. Dar nu te gândi că am avut vreun beneficiu. Locuim împreună și suntem de 4 ani și ceva împreună. Pe lângă faptul că e în trupa de dans a lui Nea Marin, și e și coregraf, Alex lucrează în vânzări, în agricultură. Să știi că nu prea mă gândesc la căsătorie. Ba a început să mă cam sperie, pentru că mi-am dat seama cât de puțin contează evenimentul ăla în sine. De fapt, cel mai mult contează să fim fericiți. Dacă suntem fericiți, poate să fie fiecare zi din viața noastră un eveniment. Eu sunt fericită cu ceea ce fac. Dar la asta trebuie să lucrăm, la fericire, înainte de a ne programa evenimente. Pentru mine urmează o colaborare cu Electrecord, la o piesă de-a lui Gică Petrescu”, a declarat Theo Rose.


Vedeta a dezvăluit că atât ea, cât și iubitul ei au fost infectați cu COVID-19. ”Am avut pe la sfârșitul lunii noiembrie. Alex a venit acasă și s-a simțit rău. Și clar, ne-am zis că s-ar putea să fie problema asta. S-a simțit rău două seri, a făcut febră, frisoane, l-au durut mușchii, s-a dus la test și a ieșit pozitiv. M-am izolat cu el în casă, dar m-am testat și eu și am ieșit negativ. Doar că ulterior am avut și eu simtome. Nu am avut gust și miros. Mai mult nu am avut și mi-a trecut după patru zile. Dar mi-am dorit să rămân cu el, izolată, ca să-l iau odată, să văd despre ce e vorba cu virusul ăsta”, a mai declarat cântăreața pentru sursa mai sus-menționată.

Cu ce bărbat celebru din showbiz s-ar mărita Theo Rose

Cântăreața Theo Rose a dezvăluit cu ce bărbat celebru din showbiz-ul românesc s-ar căsători.

Theo Rose a acceptat provocarea lui Cătălin Măruța de a participa la celebra rubrică “Spui tot sau îți ia gura foc?” Una dintre întrebările care i-au fost puse lui Theo Rose la emisiunea de la Pro TV a fost: “Spune numele unui bărbat din showbizul românesc cu care te-ai mărita și mâine dacă te-ar cere de nevastă și dacă nu ai avea iubit?”.

Theo Rose a răspuns fără să stea pe gânduri că îl place foarte mult pe Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii ”Burlacul”, de la Antena 1: “Răzvan Fodor. Îl iubesc de mică. Bărbat frumos, deștept, mișto. Îmi place mie mult de el”.

citește și...