Ce l-a determinat pe Răzvan Fodor să accepte să prezinte emisiunea ”Burlacul”. ”Mi-au garantat”

05.03.2021, 16:04
Ce l-a determinat pe Răzvan Fodor să accepte să prezinte emisiunea ”Burlacul”. ”Mi-au garantat”
Ce l-a determinat pe Răzvan Fodor să accepte să prezinte emisiunea ”Burlacul”. ”Mi-au garantat”

Răzvan Fodor a mărturisit ce l-a determinat să accepte să prezinte emisiunea ”Burlacul”!, de la Antena 1.

Show-ul ”Burlacul va avea premiera în această seară la postul de televiziune Antena 1. Protagonistul emisiunii este Andi Constantin, în timp ce moderator este Răzvan Fodor. Acesta din urmă a povestit ce l-a convins să devină prezentatorul emisiunii ”Burlacul”.

”Sincer, nu mă vedeam în ipostaza de a fi prezentator într-un show matrimonial, numai că am acceptat în momentul în care am cunoscut producătorii emisiunii, care mi-au garantat că nu va fi un show cu nuditate gratuită și că nu voi vorbi doar ceea ce imaginile arată, va fi despre altceva. Ceea ce s-a și întâmplat și ne-am dat interesul ca fiecare episod în parte să se încheie cu un tâlc, pentru ca oamenii să înțeleagă ce anume l-a determinat pe Burlacul să ia anumite decizii. Cam astea sunt motivele care m-au determinat să accept să prezint această emisiune, de care sunt foarte mulțumit!”, a declarat Răzvan Fodor pentru revista Viva.

Ce spune Răzvan Fodor despre burlăcie

În cadrul aceluiași interviu, Răzvan Fodor a vorbirt și despre burlăcie. ”Burlăcia are și ea savoarea ei, din fericire am testat perioada de burlăcie destul de mult, dar exact la vârsta la care a fost potrivit. Cred că, dacă întindeam puțin mai mult, nu era bine. Am o mulțime de amintiri frumoase din acea perioadă, dar, sincer, și am mai zis asta, eu, care sunt căsătorit de 11 ani, nu prea se compară cu perioada de familist! E mult mai bine ca familist, o spun eu care, probabil, am fost un norocos, am o nevastă de care nu mă plictisesc, alături de care râd și fac o mulțime de chestii și putem pleca în vacanță doar eu cu ea o lună întreagă”, a spus el.

”Nu aveam răbdare, când ești burlac vrei să se întâmple în fiecare seară ceva, să ieși în fiecare seară, ai libertatea de a ieși tot timpul și să faci orice. Libertate pe care o am și acum, dar nu mai vreau să ies, nu mai vreau să mă întâlnesc, mi se pare timp de calitate cel petrecut în familie, mai ales că am și un copil. Chestiile astea domestice se pare că mi-au plăcut întotdeauna, dar nu m-am prins eu la vremea aceea, când eram burlac nu mi-am dat seama că trebuie să calc pe accelerație și să închei acea perioadă mai repede”, a adăugat acesta.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.

citește și...